2777
2789
عنوان

کادو روز زنش بهم گریه بود ک..

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 32 پست
بخدا هردوتاش جای خودشونن دیگه نمیشه بگم چون با شوهرم سفر رفتم رفیقامو بیخیال شم

عزیزم بازم عاقلانه تصمیم بگیر

رفیق اینقد مهم نیست ک اوقات خودتو و همسرتو بهم بریزی

رفیق رفیقه

ولی همسرت دلسوز زندگیه تویه

عزیزم بازم عاقلانه تصمیم بگیر رفیق اینقد مهم نیست ک اوقات خودتو و همسرتو بهم بریزی رفیق رفیقه ولی ...

جای جاش برسه رفیقاش بخاطر شوهراشون توروهم کنار میزارن واسه رفیق لطفن غصه نخورید 

ریپلای منظورم استارتر

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردیم ازاد هفت دولت بودم از ۱۹ سالگی خر شدم باش رل زدم گوه رفت تو زندگیو برنامه های زندگیم گ ...

خب چرا موندی عزیزم توی این زندگی؟

خودت انتخاب کردی

میتونستی عاقلانه تر انتخاب کنی

به هرحال زندگی متاهلی شرایطی داره

بخاطر رفیق و دوست ارزش داره زندگیتو به هم بریزی؟

اگه داره بسم الله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکی از بزرگترین حسرتهای زندگیم همین مسافرتای مجردی هست.

اون موقع ک مجرد بودم پولشو نداشتم

الان ک متاهلم و شاغل و پولشو دلشو ندارم بچه ام و شوهرمو بزارم برم مسافرت.چون شوهرم دوتا خیابونم بدون مانمیره

دقیقا اولویت باید خانواده باشه البته رفیقم خوبه ولی اولویت بعدی

اینا تجربس باید ببینه تا درک کنه سنش هم ایجاب میکنه تفریح و وقت گذروندن با دوستاش رو ولی چه فایده 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

درخواست زیادی داری به حرف ی سری ها هم اینجا گوش نده چون اندک درکی از زندگی مشترک ندارن. دلیل نداره ادم متاهل با بقیه بره مسافرت

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

این تفریحات رو دوران مجردی باید می‌رفتی گلم، شما خودت دوست داری همسرت با یه اکیپ مختلط بره جایی؟ الان مسافرت دوتایی میچسبه

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

کاملا درکت میکنم منم زمان مجردیم بابام نذاشت جایی برم یا کاری که دوست دارم بکنم و حالا هم همسرم حسرت ...

یاد اون طنز افتادم که

تا خونه باباتی میگن مگه خونه شوهرت هستی که می خوای هر غلطی بکنی.

وقتی ازدواج میکنی میگن مگه خونه باباته می خوای هر غلطی بکنی.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یاد اون طنز افتادم که تا خونه باباتی میگن مگه خونه شوهرت هستی که می خوای هر غلطی بکنی. وقتی ازدواج ...

اولشو اشتباه گفتی

تا خونه باباتی میگن هروقت رفای خونه شوهرت هر غلطی خواستی بکن

خونه شوهر شوهر میگه مگه خونه باباته که هرغلطی میخوای میکنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...