2777
2789
عنوان

کادو روز زنش بهم گریه بود ک..

1158 بازدید | 32 پست

آخرشم نذاشت برم بش زنگ زدم

گفت منو چی فرض کردی

۵ روز زیاده کجا بزارم بری

اونم با دانشگاه اکیپ مختلطو این داستانا

ننم چیزی نگفتم فقط پی امش دادم ک نمیبخشمت هیچوخت چون همچیزو برام کردی حسرت چندسال دیگه دیه ن حسش هست ن ذوقش هرچیزی ب تایمش خوبه

اونم ج ندادم 

بعض کردمش واقعا دوست داشتم برم یعنی از دیشب ذوقشو داشتم تا صب نخابیدم صب تا رفت بیرون زنگش زدم ولی نشد...

دانشگاه ۵ روز میبرد اصفهان نذاشت برم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حقی؟ من حق ندارم واقعا موندم همه میگن حق داره چون مرده خودش حق داره بره ب من میرسه ن؟

اگه خودش میره پس ن حقی نداره... 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
ی چیزی بهت بگم: تو فقط ی مدت میتونی این اخلاقا رو تحمل کنی بعد ی مدت خسته میشی...

دوسش دارما ولی الانم خسته شدم روزی ۱۰۰ بار میگم

دوستداشتن ب چ قیمت؟؟ فروش ازادیم؟؟؟ به قیمت اعصابم؟ به قیمت حق انتخابم؟

کاملا درکت میکنم منم زمان مجردیم بابام نذاشت جایی برم یا کاری که دوست دارم بکنم و حالا هم همسرم حسرت ...

من مجردیم ازاد هفت دولت بودم

از ۱۹ سالگی خر شدم باش رل زدم گوه رفت تو زندگیو برنامه های زندگیم گوووه رفت توشون تا الان ک ۲۲سالمه

دوتا اتوبوس جداس پسر جدا دختر جدا خوابگاهم جدا بعد من فقط با دوستام ارتباط دارم ن پسرا دانشگام مخ ...

گلم نمیگم شما با پسرا ارتباط داری سو تفاهم نشه

به هر صورت آدمیزاده هزار جور فکر و خیال میکنه 

چرا با شوهرت خوش نمیگذرونی

گلم نمیگم شما با پسرا ارتباط داری سو تفاهم نشه به هر صورت آدمیزاده هزار جور فکر و خیال میکنه  ...

بخدا هردوتاش جای خودشونن دیگه نمیشه بگم چون با شوهرم سفر رفتم رفیقامو بیخیال شم

بخدا هردوتاش جای خودشونن دیگه نمیشه بگم چون با شوهرم سفر رفتم رفیقامو بیخیال شم

برو خدا رو شکر کن شوهر من دانشگاه هم نمیزاره برم چ برسه اردو مختلط هرجا بخوام برم ی بحثی داره ولش کنی ارایشگاهم نرو باخودم بریم

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌