2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام ...

420 بازدید | 12 پست

ماادرشوهرم از وقتی ازدواج کردیم من ندیدم ی مادری بکنه حتی برای پسر خودش و همیشه بهم بی توجهی و بی احترامی میکنه تا اینکه چند ماه پیش علنی داشت بی احترامی کرد ک من دیگ ب رو اوردم و ناراحتمو‌ابراز کردم و زد زیر حرفاش و قبول نکرد و انداخت تقصیر من ک تو اینطوری فکر میکنی و‌کلی خودش و دختراش پشت سرم پیش شوهرم بدمو گفتن و ی دعوایی بین منو شوهرم راه انداختن

حالا منم ازون روز دیگ باهاشون اوکی نیستم کمتر میرم خونشون خواهرشوهرام استوری مادرشونو‌گذاشتن من چیزی نگفتم فقط دیدم چون واقعا ناراحتم ازشون و مادر نیس فقط ب دنیا اورده

حالا من استوری گذاشتم اونا اصلا نیومدن ببینن همس در حال لحو‌لجبازین و پرتوقع و‌متوجه اشتباهشون نیستن

حالا میگم کاش منم اصلا نمیدیدم باهاشون ازین ببعد چ رفتاری داشته باشم؟؟ 

امشبم میخاییم بریم خونه مادرشوهرم اصن نمیتونم بگم روزت مبارک چون مادری نکرده بدتر زندگیمونو داره خراب میکنه حالا تبریک بگم یا نه یا بگم روز زن مبارک؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بگو مبارکه همینقدر ساده که فردا هم نگن تبریک نگفت و باز شوهرتو سرت بندازن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

شوهرم گفته امشب دیگ نمیتونم چیزی بگم کادو گرفتم ولی تبریک تو کتم نمیره بهش بگم خیلی بدی کرده بهم

نه نه اصلا گلایه گزاری  نکنیا اصن به روت نیار کادو هم بده دست شوهرت تبریکم نگو راهتو ازین به بعد عوض

نه نه اصلا گلایه گزاری  نکنیا اصن به روت نیار کادو هم بده دست شوهرت تبریکم نگو راهتو ازین به بع ...

نظر خودمم همینه فقط پیش شوهرم بهش تبریک نگم بد نیس؟یا بگم روز زن مبارک ک پیش شوهرمم آتو ندم؟؟

والا پارسال مادرشوهرم ب من تبریک نگغت

نظر خودمم همینه فقط پیش شوهرم بهش تبریک نگم بد نیس؟یا بگم روز زن مبارک ک پیش شوهرمم آتو ندم؟؟ والا ...

نه نگو چیزی که عوض داره گله نداره به شوهرت چه.... چه خاله زنک هرکاری عشقته بکن فقط گلایه و دعوا اینا بی خیال چون برا خودت بد میش عشقم