2777
2789
عنوان

به ی بنده خدایی حس دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 54 پست
تروخدا بشین پای درست اینکارو با خودت نکن 🙂

عزیزم

بالاترم ب یکی از بقیه دوستان توضیح دادم

الان اصلا نمیخام وارد رابطه بشم و خودمو درگیر کنم

فقط ی حسیه ک تو قلبم بهش دارم و هیچکس جز خودم و خب شما ک منو نمیشناسین از این ماجرا خبر نداره

فقط خواستم نظرتونو درمورد رفتار پسره بدونم

ینی چی نفهمیدم😂 بابا من اصن الان شرایط اینکه وارد رابطه بشمو ندارم فقط ی حسیه ک تو قلبم بهش دارم ...

اون پسره هنوز بی تجربه هس حتی نمیدونه از تو خوشش میاد یا ن حتی اگه از تو خوشش بیاد باید خیلی چیزا یاد بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگوو من اینکارو کردم و الان پیشم خوابه😍

جدی با داداش دوستت ازدواج کردیی؟

چطوریی میشه تعریف کنی؟

وختی رو به رو میشیم اول یکم زل میزنه بعدم سرشو میندازه پایین🥲😂

ی بار از کلاس برمیگشتم اتفاقی با باباش تو ماشین دیدمشون

از کوچه صدای ماشین اومد برگشتم با پسره چش تو چش شدم دیدم همینجوری بم زل زده بود تا از حلوم رد شدن

اون پسره هنوز بی تجربه هس حتی نمیدونه از تو خوشش میاد یا ن حتی اگه از تو خوشش بیاد باید خیلی چیزا یا ...

به خاطر اینکه قبلا وارد رابطه نشده؟

خب از این نظر که بلاخره یه جایی شروع میشه و اگر واقعا عشق و علاقه باشه بهترین ورژنشو رو میکنه حتی اگر قبلا وارد رابطه بود و اسیب میدید ک بدتر بود،اونجوری اگر حسیم بهم داشت،فیک میبود..

جدی با داداش دوستت ازدواج کردیی؟ چطوریی میشه تعریف کنی؟ وختی رو به رو میشیم اول یکم زل میزنه بعدم ...

من رفیق رل دوستم بود اونم همینجوری نگام میکرد دیگه دلشو زد به دریا و اومد پیشنهاد داد منم از خدا خواسته قبول کردم بعد یه سال اومد خاستگاری خیلی حس قشنگیه الان نزدیک یه ساله اومدیم خونه خودمون و روز به روز بیشتر همو دوس داریم امیدوارم شماهم با هم اوکی بشید😍♥️

عزیزم بالاترم ب یکی از بقیه دوستان توضیح دادم الان اصلا نمیخام وارد رابطه بشم و خودمو درگیر کنم ف ...

چی بگم گل دختر 

بنظرم تا زیر ۲۵ ثبات ندارن نسبت به پسرای ۱۹ ساله اطراف خودم میگم. حالا این حسش واقعی باشه یه چند سال بگذره مشخص میشع

ن چون ک قبلا رابطه نداشته  واسه اینکه هنوز مرد نشده

منظورتونو دقیق متوجه نمیشم

از نظر اخلاقی و رفتاری

میشناسمشون

کامل میشناسمشون هم خودشو هم خانوادشونو خواهرشم زیاد ازش حرف میزنه