2777
2789
عنوان

به ی بنده خدایی حس دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 54 پست
چی بگم گل دختر  بنظرم تا زیر ۲۵ ثبات ندارن نسبت به پسرای ۱۹ ساله اطراف خودم میگم. حالا این حسش ...

اره ولی واقعا بستگی به طرف داره

من خودمم پسر اطرافم زیاد هستن

داداشم پسرداییام پسرخاله و..

تا حدودی اخلاق و رفتارای پسرارو میفهمم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم تیکه میندازی منظورم چیزی ک برداشت کردی نبوده..

نه خواهر نصفه شبی اخه 

اونم درحالی که قلب خودم تیکه پارس چرا باید اینکارو کنم 🙂 

کلا من همیشه تو خونه ام میگم هیچی ندارم دختر دایی اینام ندارم اصلا 😂

نه خواهر نصفه شبی اخه  اونم درحالی که قلب خودم تیکه پارس چرا باید اینکارو کنم 🙂  کلا من ...

ببخشید من بد متوجه شدم😂

من تا دلت بخواد دارم بیا همرو وردار😂😂

در هر رده سنی ک فکرشو بکنی چه دختر چه پسر تو‌ فامیل داریم😂

ایشالا دلتم اروم بشه هرچی صلاحته پیش بیاد..🤍

ببخشید من بد متوجه شدم😂 من تا دلت بخواد دارم بیا همرو وردار😂😂 در هر رده سنی ک فکرشو بکنی چه دخت ...

عزیزم پسره دلش پیشته و خونوادشم  راضین 

ولی فعلا زوده براتون 

هوووف  خوشبحالت  من ن دایی ن عمو ن خاله ن عمه هیچکی نمیاد ی سر بزنه تو شهر غریبیم  ن دوستی دارم هیچکی خلاصه 

شاید باورت نشه ماهی۲ بار میرم بیرون بخاطر مسایل ضروری  خواهر بیچارم هم ۶ ماهه بیرون نرفته 😭

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

عزیزم پسره دلش پیشته و خونوادشم  راضین  ولی فعلا زوده براتون  هوووف  خوش ...

وای توروخدا جدی میگی؟😐😂

من دیگه در این حد فکرشو نکرده بودما

از رو چی فهمیدی خانوادش راضین؟اخه خانوادش و خییلی وخته میشناسیم فامیل دورو دوست و اشنا و همه جوره با هم نسبت داریم حتی قبل تولد ماها خانوادمون ارتباط داشتن بعدش من و رفیقم صمیمی شدیم حالام ک داداشش افتاده وسطو..اره🥲😂

تازه دوبارم خواب همین اقا پسرو دیدم انقد فک کردم..🥲😂

الهی بگردمت چقد برعکسه..من فامیل زیاد دارم ولی خب تنهاییو ترجیح میدم تنها بیشتر حالم خوبه و تو تنهاییم بیشتر کنار میام،زیاد رو نمیدم به کسی تو جمعا شرکت نمیکنم روح و روانم تو جاهای شلوغ بهم میریزه..

دیگع دوست داره کاری کنی گند بزنی 😂خواستی یه کوچولو تکونش بدی بگو خواستگار اومده واست با مامانت هم ه ...

بابا من اصن با پسره حرف نزدممم

فقط با خانوادش رابطم خیلی صمیمیه

خودشو خجالت میکشم🥲😂

فقط ی سری نگاها بینمون رد و بدل شده😂🥲

خاستگارو که یکی ازم یکی دو ماه پیش خاستگاری کرد به رفیقم که خواهرشه گفتم..و پشماش ریخته بود😂😂

بابا من اصن با پسره حرف نزدممم فقط با خانوادش رابطم خیلی صمیمیه خودشو خجالت میکشم🥲😂 فقط ی سری ن ...

اهان پس بهش گفتی 

ولی یه چیزی بگم پسرا تا ۲۵سالگی به بلوغ عاطفی نرسیدن 

یعنی ممکنه امروز یکیو دوست داشته باشم فردا یکی دیگه رو 

اگه خواستی باهاش ازدواج کنی بعد ۲۵-۲۴باشه که بدونی واقعیه و فقط دوست داشتن بچه گانه نبوده کلا خیلی بچن 

به فکر پیشرفت خودت باسه قسمتت باشه خودش میاد سمتت♥️

اهان پس بهش گفتی  ولی یه چیزی بگم پسرا تا ۲۵سالگی به بلوغ عاطفی نرسیدن  یعنی ممکنه امروز ...

نه نگفتم بهش😂

غلط بکنم بگم😂

فقط دارم میگم اینجور رفتارارو از خودش نشون داده و نگاهای زیر زیرکی و سرشو کج‌ میکنه و اینه نگاه میکنه و اینا

یا بعد اینکه من میفهمم نگاهم میکنه برمیگردم چش تو چش میشیم سرشو میندازه پایین دس میکشه به موهاش🥲😂

اره عزیزم الان خیلی زوده میدونم فقط میخام حس اون و بدونم ک چیه و چ فازی داره

وای توروخدا جدی میگی؟😐😂 من دیگه در این حد فکرشو نکرده بودما از رو چی فهمیدی خانوادش راضین؟اخه خا ...

حس کردم ولی فک میکنم تو در آینده عروسشون  میشی  حالا این حسه پنجاه پنجاهه 

پسره کارش جور بشه میاد جلو ینی ب یه حدی برسه 

خونواده خودتم مشکلی ندارن  

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)