2777
2789
عنوان

به ی بنده خدایی حس دارم..

365 بازدید | 54 پست

داداش رفیقمه

با خانواده رفیقم از مامان باباش گرفته تا خاله هاش و مادربزرگش اینا همشون اویکم ارتباط داریم و خب اونام دوسم دارن

دیگه باباش بهم میگه تو دیگه دختر خودمونی🥲😂

مامانشم ک همیشه پایمه و میگیم میخندیم بیرون اینور اونور

طبق گفته های رفیقم و مامانش،پسره اصن تو فاز رل اینا نیست

فقط نزدیکای تولدش بود هممون تو ماشین بودیم،ینی خانواده رفیقم و من

بعد پسره با باباش جلو بود 

من و رفیقم و مامانش پشت بعد رفیقن در گوش مامانش گف ب فلانی(داداشش)گفته کادو چی میخای 

اونم گفته یکی ع دوستاتو

رفیقمم گفته کدومشون

اونم ظاهرا اسم منو برده😂🥲

حالا اینکه ب نظرم شوخی بوده ولی دوباره مامانش اینو بهم گفت ک اره فلانی گفته کادو چی میخاد با لهن خوب و خنده گف

حالا خلاصه ک همین بعد با طرفم حرف نزدم😂فقط زیاد همو میبینیم چنبارم چش تو چش شدیم و همین دیگه یا ی دفه سرمو برگردوندم دیدم داره نگام میکنه 

خلاصه نظرتون چیه اصن نمبخام بهشون بگم حتی ب رفیقم امیدوارم پسره عم حس منو داشته باشه،خیلی فک میکنم بهش و چ کنم ک بفهمم واقعا تو فاز هست یا نه یا جذب خودم کنمش

سنم چون میدونم می‌پرسید... من ۱۷اون۱۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاز نصحیت نیست اما عزیزم بشین سر درسات . 

من با 23 سال وارد رابطه شدم که طرفم باسواد با فهم درک باز هم اذیتم با اینکه خانواده ها میدونن نوعی خواستگار تا رل . معیار الان ات با بعد 20 سالگی خیلی متفاوت خواهد بود 

فاز نصحیت نیست اما عزیزم بشین سر درسات .  من با 23 سال وارد رابطه شدم که طرفم باسواد با فهم در ...

میدونم عزیزم 

و حتی الانم هیچکدوم از شرایطی که بخوام وارد رابطه بشمو ندارم

فقط خاستم نظرتونو بدونم درباره اینکه فاز طرف چیه

ولی خب از نظرم یکی که هدفاش مث خودت باشه و دوتایی تلاش کنین و کمکت کنه،خوبه،وجودش برات خوبه،هم رو روحیت تاثیر میذاره هم کمکت میکنه

و همین پسری ک من گفتم دقیقا همینجوریه که خیلی رو زندگیش تمرکز داره،باشگاهش،درسش،ایندش،اهدافش و...و ب نظرم اینا ویژگی های خوبی میتونن باشن

عجله نکن !!!!!!!!!!!! 😐 وگرنه بعدا بهش میرسی

ینی چی نفهمیدم😂

بابا من اصن الان شرایط اینکه وارد رابطه بشمو ندارم

فقط ی حسیه ک تو قلبم بهش دارم

و به کسی بگم و کسی ازش بویی ببره

تا ببینیم بعدا چی پیش میاد

فقط میخام نظرتونو درباره رفتار پسره بدونم