2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینارو به خودش هم گفتید؟

اگه آدم منطقی باشه قبول میکنه.

اگه تنها راه ارتباطتون با اون دختر سیمکارته،که خاموشش کنین و تمام،مگر اینکه خودتون شمارشو حفظ کرده باشین.

شاید یه جایی اشتباه رفتین ،که فک میکنن هنوز بفکر دختره هستید.

بیشتر بهش محبت کنید،کمتر گوشی دست بگیرید.

اینجا بودن

کارخاصی بلد بودن نمیخاد

سوالی که دارید رو توی پست اول تاپیک مینویسید.همین.

بازم اگه خواستین تاپیک تکراری بزنین،همون متن سوال رو کپی کنین اول تاپیک جدید.

ترجیحا درج شود آقا هستم

خب اینارو به خودش هم گفتید؟ اگه آدم منطقی باشه قبول میکنه. اگه تنها راه ارتباطتون با اون دختر سیمک ...

فقط سیمکارت.

حدود ۱۵۰۰کیلومتر فاصله شهرامون از همه.

ممنون خانم.

حتما اینکارو میکنم.

فقط سیمکارت. حدود ۱۵۰۰کیلومتر فاصله شهرامون از همه. ممنون خانم. حتما اینکارو میکنم.

ارتباط ها همه مجازی شده،پیام رسان ها،تماس تصویری.

فاصله ها از بین رفته..

پس کنار خانواده باشید.🌹

کسی نمیتونه کمکت کنه فقط به خانمت بگو تو بگو من چکار کنم هر چی گفتی همون میشه تا کم کم بهت اعتماد کنه در ضمن زیاد کوتاه بیای ویاج بدی میفهمه قطعا کاری کردی تو شهر غربت بگو ان را که حساب پاک است از محاسبه چه بک است، 

به نظرم یه مدت هر برنامه ای رو گوشی خودتون دارید اکانتتون رو روی گوشی همسرتونم بزارید ، اگه خانمتون باز این صحبت رو کردن این پیشنهاد رو بهشون بدید

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌