2777
2789
عنوان

بختک

124 بازدید | 18 پست

وای خدایا بچه ها کمک کنید اگ اطلاعی یا نظریه 

من برای بار چندم 

خواب ک هستم  احساس خفگی میکنم تو خواب حس میکنم یکی محکم گرفتم بغل ی صدا هایی مثل اینکه تو مال منی بغلت مال منه وای وحشتناک 

چیه تورو خدا 

توهمه! فقط چند دیقس! برای من عصرا که میخوابم بعضی وقتا اتفاق می افته! کسی چیزی بهم نمیگه! فقط بدنم قفل میشه و صوت که سرم در حالت عادی هم میکشه به فرا صوت تبدیل میشه (خیلی بد زیاد)! 

ولی همش چند دیقس! من برام فرقی نداره بختک بشم یا نه! برام عادی شده چیز خاصی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهمه! فقط چند دیقس! برای من عصرا که میخوابم بعضی وقتا اتفاق می افته! کسی چیزی بهم نمیگه! فقط بدنم ق ...

ن من  صداش میفهمم هر دفعه این کلمات رو خودمم نمیدونم بختک باشه یا چی ولی حرفاش هر سری این طوری 

فک کنم دیونه شدم

ن من  صداش میفهمم هر دفعه این کلمات رو خودمم نمیدونم بختک باشه یا چی ولی حرفاش هر سری این طوری& ...

نه دیونه نشدی! داستان درست نکن به جاش بت من نگاه کن 😐 اون یه حس توهمه به خاطر طرز نفس کشیدن توی اون لحظه (به نظر اکسیژن کم به مغز میرسه) حالت توهم این شکلی بع وجود میاد! نترس مشکلی نیست! 

یکی از دلایل مهم که نقش داره درش ساعت خوابه ‌!  عین ادم اگه بخوابی و تا نصف شب بیدار نباشی مشک ...

چه بگم والا جدیدان بخاطر افسردگی م نمیتونم خوب بخوابم 

چه بگم والا جدیدان بخاطر افسردگی م نمیتونم خوب بخوابم 

اینم میتونه نقش داشته باشه!! من اولش میترسیدم ولی بعدش توجهی نکردم یه مدت کمتر شد ولی صفر نشد!! من راستش وقتی اینجوری میشم بدنم و شل میکنم مقاومت نمیکنم من که بدم نمیاد از این حالت برام عادیه 😼😼

سبک زندگیتو درست کن همین ‌! وقتی مغز و بدن نتونن هماهنگ بشن موقع خواب این اتفاق می افته! یعنی ذهن زودتر از بدن بیدار میشع 🥱