2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودمون انتخاب کردیم پس چرامیگن خداسرنشتونوشته   پس این دروغه که خدا ازهمه چی باخبره

سرنوشت هر کسی به دست خودشه ولی خدا ناظر و آگاه به همه چیزه ، ولی نمیدونم این روزا چرا اینقدر ساکته

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

حقیقت اینکه نه  حتی از اینم بدبخت تر میشیم روزگار همینه روی خوشش برای ادمای بدبخت نیست  و ما فقط توی این جهانیم که بار غم و به دوش بکشیم تا بعضیا از دیدن ما خداروشکر کنن اخرشم که بمیریم حتی مرگمونم به سبک خودمون بدبختانه و درد اوره کل زندگی نفرت بار و کثافتی بیش نیست نفرت و زجر و بدبختی و از گذشته گان به ارث گرفتیم به فرزندانمون  منتقل میکنیم  هرکسی که از نسل ما بوده و هست و خواهد بود  این زجر و عذاب و نفرت و تجربه میکنه و به دوش میکشه و در اخر هم مثل ما مرگی با زجر و کثافت تجربه میکنه لعنت به این دنیا 

😔              

عدالت تو این دنیا نسبیه ، یعنی عدالت دقیق وجود نداره و به نسبت هر شخصی با دیگری فرق میکنه

من امروز چندین ساعت گریه کردم و در بدترین روزای زندگیم به سر میبرم

اما میدونم و باور دارم خدا خیلی خیلی سیستمش با دیدگاه کوچیک من فرق میکنه و بعد ها دلیلشو میفهمم یا حتی جبرانشو میبینم !

من از دم و دستگاه و کار بار خدا سر در نمیارم چون خودش منو در این حد از درک جهان هستی خلق کرده 

ولی اینو باور دارم که چیزایی خارج از.درک و شعور آدمیزاد وجود داره که اینجا و تو این بعد زمان و مکان نمیتونیم بفهمیمش

من اینو با تمام وجود باور دارم 

خدا هست ، و همه چیز یک روز روشن میشه

من تو این محدودیت انسانی دارم دست و پا میزنم و با تمام وجود منتظر روز حساب میمونم

ایمان دارم بهش

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
حقیقت اینکه نه  حتی از اینم بدبخت تر میشیم روزگار همینه روی خوشش برای ادمای بدبخت نیست  و ...

🥺😭براساس تجربیاتم ودیده هام میگم که حق به تمام معنابود 😭دلم خواست فرزندی بدنیانیارم که مثل من بدبخت بشع😭

عدالت تو این دنیا نسبیه ، یعنی عدالت دقیق وجود نداره و به نسبت هر شخصی با دیگری فرق میکنه من امروز ...

نمیدونم چی بگم ....فقط چرا باید ینفرو بیافرینه درسختی؛  وروزحساب براش سختیهاش جبران بشه !!!چرامثلا  چه دلیلی داره 

نمیدونم چی بگم ....فقط چرا باید ینفرو بیافرینه درسختی؛  وروزحساب براش سختیهاش جبران بشه !!!چرام ...

ببین این احساساتی که ما اینجا و تو این دنیا داریم در واقع احساسات حقیقی نیستن

مزه و بو غم شادی زمان گریه مکان درد و ...

اینا بُعد مادی ان

یه نوزادو در نظر بگیر که روزای اول فقط غریضه داره و خالی از احساسه

یعنی خدا این حس هارو بهمون داده و مارو باهاش میسنجه و ری اکشنمونو ثبت میکنه

که فلان آدم تو فلان شرایط چه رفتاری کرد

در واقع صبرمونو میسنجه ، مقدار توکلمونو میسنجه.

من امروز گفتم خدایا هی گفتم بذار هرکی هر ظلمی میکنه بکنه منم خدایی دارم ولی انگار تورم ندارم ولم کردی 🥲

امشب که به تاپیکت برخوردم نا خودآگاه باور هام یادم اومد

و گفتم خدایا غلط کردم ، من تو هر شرایطی سعی میکنم بهترین تصمیمو بگیرم فقط خودت کمکم کن

این دنیا و  حس هاش زودتر از اونچه که فکر کنیم میگذره و میریم جای اصلیش

ممنونم که باعث شدی اینا یادم بیاد و به مشکل بزرگی که دارم یکم غلبه کنم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️