سلام شبتون بخیر باشه
می خواستم بدونم که من چند روز پیش خواب دیدم یه گربه خیلی ناز بهم چسبیده ولم نمی کرد منم گفتم خب میبرم بزرگش می کنم بردم خونه یهویی دیدم گربه تبدیل شد به یه پرنده خییییییلی خوشگل و هزار رنگ مثل رنگین کمون رنگی بود پرنده بعد همون پرنده تبدیل شد به یه پسر خیلی خوشگل که من و هم خیلی دوست داشت ولی..!
پسره خیلی محدودم می کرد با محدودیتش اذیتم می کرد
منم به زور هر طوری شده فرستادمش از خونم بیرون پسره رو
یه خواب دیگه هم که دیدم امروز این بود که
خواب دیدم تو یه فروشگاه بزرگم بعد دو تا ظرف یکی بزرگ یکی کوچیک هست تو ظرف کوچیک یه توله سگ خیییلی کوچولو قهوه ای شتری رنگ هست که داره بیهوش میشه درست نمی تونه نفس بکشه تا دیدمش رفتم در ظرف و باز کردم افتاد بیرون گرفتمش تو دستم خیییلی کوچولو بود حتی اندازه کف دستمم نبود می خواستم کمکش کنم بزرگش کنم فکر کنم نمی دونم تعبیرش چی بود🥲
و یه خواب دیگه این که
خواب دیدم تو محله امون هستم ماشین شوهر سابقم و از دور دیدم گفتم نکنه ماشین خودش باشه اومد از بغلم رد شد سرش تو گوشی بود من دیدم که خودشه بعد سرش و آورد بالا زل زد بهم من تو خواب یکم ترسیدم بعد رفت دور زد دوباره انگار برگشت با ماشین
این دو تا خواب و هم اگر تعبیر کنید ممنون میشم ببخشید زیاد شددد🥲
خواب شوهر سابقم و دیدم که
تو خواب رفتم سراغش بهش گفتم حالت خوبه داشتم باهاش حرف می زدم نگرانش بودم دوسش داشتم
تو خواب بهم گفت برو بهم پیام نده دیگه بهم پیام ندی برو
و
این خواب که
اون زنی که مدام تو دوران عقد به شوهرم مسیج می داد که زندگیم و داغون کنه تو خواب هی می خواست بهم نزدیک بشه باهام دوست بشه من دوست نداشتم خوشم نمیومد نمی خواستم بهم نزدیک بشه