2777
2789

سلام بچها امروز خیلی استرس داشتم الان سرم انقدردردمیکنه حالت تهوع گرفتم پشت سرم داره میترکه دوطرف شقیقم دردشدیدمثل نبض میکنه انگارگنگه سرم سکته نکنم؟

ن خدا نکنه

فشار روت زیاده 

یکم ریلکس کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشارت افتاده حتما 

اگر میتونی فشار بگیر ببین چند؟

من عصبی که بشم فشارم میوفته و پشت سرم شدید درد میگیره حالت تهوع هم میگیرم 

بغل های سرم‌ هم مثل نبض میزنه دست میزنم کامل مشخص

عزیزم

درد پشت سر

یا مربوط به فشاره

یا مربوط به کم خونی

حتما الان فشارتو بگیر

میترسم بگم اب قند با گلاب بخوری چون میگی استرس داشتی ممکنه فشارت برعکسش بالا رفته باشه

از استرسه

گلاب الان بخور حداقل خالی 

که استرست کمتر بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بخدا پشت سرم انگاربا چوب میزنن انقدر درد پیچیده خودم ترسیدم

من خودم میگرن دارم واقعا درک میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فشارت افتاده حتما  اگر میتونی فشار بگیر ببین چند؟ من عصبی که بشم فشارم میوفته و پشت سرم شد ...

اره اونجوریه دقیقا گوشام داغ کرده حالت تهوع گرفتم یعنی اب قندبخورم اولین باره کم بود یهوزیادشد سردردم

عزیزم درد پشت سر یا مربوط به فشاره یا مربوط به کم خونی حتما الان فشارتو بگیر میترسم بگم اب ق ...

گلاب نداریم ولی فشارم بیفته عین کچ میشم سفیدم هستم قشنگ بی روح میشم ولی الان اولین باره اینجورم فک کنم بالاس بقران انگاردارن رگای سرم میترکن ترسیدم زنگ بزنم اورژانس جواب میده مسخرم نکنید شمارشونمیدونم میگید 

گلاب نداریم ولی فشارم بیفته عین کچ میشم سفیدم هستم قشنگ بی روح میشم ولی الان اولین باره اینجورم فک ک ...

اورژانس شماره اش ۱۱۵ هستش عزیزم

اگر درمانگاه یا بیمارستان نزدیک خونت هست

سریع یه تپسی بگیر راحت هم ماشین گیر میاد

برو 

زودتر از اورژانس هم راه میوفته کارت

ولی اگر دوره و نمیتونی

هیچ اشکالی نداره

زنگ بزن به اورژانس و راهنمایی بخواه

برای همین موقعه هاست دیگه حتما نباید افراد دست و پاشون بشکنه یا خدایی نکرده سکته کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥