2777
2789
عنوان

ولی بازم شکر💔

63 بازدید | 3 پست

۲۷سالمه یبار تو عقد جداشدم تو سن ۲۰سالگی بعد یه سال فهمیدم اعتیاد داره دوسه سال فقط دادگاه رو رفتم اومدم چقد هزینه که تهشم مهریه رو بخشیدم طلاقمو گرفتم تا جایی که یادمه دوست پسری هم نداشتم قبل عقد بعد طلاقم با یکی آشنا شدم که اونم همیشه می‌گفت کی دیگه زن میگیره هرکی گرفته پشیمونه که اونم چن وقت پیش متاهل شده با همونی که باهاش بهم خیانت کرد 😅چقد دوسش داشتم ولی خب دلش پیش من نبود خاستگارام یکی از یکی داغون تر یادم نیست چند سال پیش مسافرت رفتم کی گردش و مهمونی رفتم به دوستام که نگاه میکنم همشون ماشالله خوشبخت که ایشالا خوشبختر بشن حسود نیستم ولی چقد دلم میخواست یبارم که شده دنیا به ساز من برقصه چی میشد مگه کجای دنیا برمیخورد ؟

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

یه ساله که همه‌ی پیشنهاد دوستی هارو هم رد میکنم چون واسه رفتن بیرون باید هزار جور بهونه بیارم واسه مامانم تهشم انقد زنگ میزنه که کوفتم میشه مردیم از خوشی 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم دلش نمیخاد برم خونش همش با خواهرشوهراش میچرخه بچشو هم میسپره که من نگهدارم مرسی که پای دردو دلم نشستید با اشک مینویسم فک کنم رد دادم ببخشید