2777
2789
نه چرا بد بشه.حالا اگه میتونی صبح زود برو بخر بنداز 

ببینم چی میشه عزیزم مرسی ازراهنماییت

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
پریودمو چن روز عقب میندازه همیشه ولی این ماه هی ازاولش حالت تهوع داشتم باقرصه میگم نکنه قرصه بهم نیو ...

اگه میتونی ک ا ن د وم ..استفاده کن این ماه ..بخیر ک گذشت وپری شدی..ازپری بعدی دوباره قرص بخور....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی

چرا گلم؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
اگه میتونی ک ا ن د وم ..استفاده کن این ماه ..بخیر ک گذشت وپری شدی..ازپری بعدی دوباره قرص بخور....

اخه تقریبا ۱۵روزی از پریودم گذشته و این ماه ۳بار رابطه بدون جلوگیری داشتم 🤦‍♀️

چرا بی بی نمیزنی ....شاید بارداری.....بعد قطع قرص باید پری بشی....

اخه اپشب اولین شبی هست که نمیتونم بخورم

عزیزم من نمیتونم برم قرص بخرم حالا بی بی ازکجابیارم