شوهرمم پیشم نیست که بره بخره خودمم نمیتونم برم بیارم
به نظرتون باردارمیشم البته سه چهارروزه رابطه نداشتم این دوروزم شوهرم نیست ولی مشکلی پیش میاد قرص نخورم؟
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
نه چرا بد بشه.حالا اگه میتونی صبح زود برو بخر بنداز
ببینم چی میشه عزیزم مرسی ازراهنماییت
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میتونی ک ا ن د وم ..استفاده کن این ماه ..بخیر ک گذشت وپری شدی..ازپری بعدی دوباره قرص بخور....
اخه تقریبا ۱۵روزی از پریودم گذشته و این ماه ۳بار رابطه بدون جلوگیری داشتم 🤦♀️
چرا بی بی نمیزنی ....شاید بارداری.....بعد قطع قرص باید پری بشی....
اخه اپشب اولین شبی هست که نمیتونم بخورم
عزیزم من نمیتونم برم قرص بخرم حالا بی بی ازکجابیارم