2789
عنوان

کاشت ابرو

1866 بازدید | 12 پست

دوستانمیخوام کاشت ابرو انجام بدم خواهش میکنم تجربیاتتون رو برام بگین که چه موقعی درد حس کردین موقع تزریق بیحسی یاموقع برش متوجه میشدین ودرد داشتین یانه؟لطفا راهنماییم کنین

دردش حدود ۵ثانیه اس موقع تزریق ۵ثانیه طول میکشه ولی درد داشت بعدش دیگه هیچی متوجه نمیشی مثل دندونپزشکی وقتی بی‌حس میشه کلی کار رو دندون انجام میدن آدم متوجه نمیشه دوهفته مراقبت داشت تا یه سال تقریبا زمان میبره که فاز ریزش و رویش رو پشت سر بزاری عالی میشه البته از اولش خوبه ها ولی بعد یکسال خیلی خوب میشه رشد داره ابروها که هفته ای یه بار یه دقیقه وقت میزارم کوتاه میکنم ژل ابرو هم میزنم که محشر میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دردش حدود ۵ثانیه اس موقع تزریق ۵ثانیه طول میکشه ولی درد داشت بعدش دیگه هیچی متوجه نمیشی مثل دندونپزش ...

عزیزم فک کنم موقع بیحسی برش پشت سر دردش بیشتر تاتزریق بی حسی به ابرو درسته؟

عزیزم فک کنم موقع بیحسی برش پشت سر دردش بیشتر تاتزریق بی حسی به ابرو درسته؟

نه اصلا وقتی بی حسه درد نمیفهمی که یه لایه از پوست سر برمیدارن عمیق نیست پشت سر رو هم بی حس میکنن بدون بی حسی که برش نمیدن 

نه اصلا وقتی بی حسه درد نمیفهمی که یه لایه از پوست سر برمیدارن عمیق نیست پشت سر رو هم بی حس میکنن بد ...

بعد یسوال دیگه تزریق بی حسی به ابرو هم خیلی درد داره؟دوره نقاهت بعد عمل زیاده 

بعد یسوال دیگه تزریق بی حسی به ابرو هم خیلی درد داره؟دوره نقاهت بعد عمل زیاده 

برای من درد داشت موقع تزریق اش نقاهت ای نداره و راحت رو بخیه های پشت سرت میتونی بخوابی بدون اینکه اذیت بشی اصلا دردی نداره و از فرداش شستشو میدی هم بخیه هات رو هم ابروهات رو  یه جراحی سرپایی یه و سطحی یه فقط دوهفته باید به پشت بخوابی تا خواب ابروهات خراب نشه 

برای من درد داشت موقع تزریق اش نقاهت ای نداره و راحت رو بخیه های پشت سرت میتونی بخوابی بدون اینکه اذ ...

عزیزم من دیروز کاشت انجام دادم وخداروشکر خوب بود همه چی ودرد خاصی نداشت ممنون که راهنماییم کردین

عزیزم من دیروز کاشت انجام دادم وخداروشکر خوب بود همه چی ودرد خاصی نداشت ممنون که راهنماییم کردین

عزیزم بعد عمل تا چند روز خابت سخت بوذ ؟ من ۶ روزه عمل کرذم هنوز نمیتونم به پشت بخابم حتی رو بالش یو شکل هم سختمه پشت سرمم همش یه درد تیزی داره 

عزیزم بعد عمل تا چند روز خابت سخت بوذ ؟ من ۶ روزه عمل کرذم هنوز نمیتونم به پشت بخابم حتی رو بالش یو ...

من اذیت نشدم اصلا الانم ک حدود ۳ماه میگذره اهی جای بخیم میخارهومیخارونم زخم میشه

بعد از یه سری مشکلات با ریزش ابرو و نارضایتی از ظاهرشون، تصمیم گرفتم کاشت ابرو انجام بدم. یکی از دوستانم از کلینیک راما رفته بود و خیلی از کارش راضی بود. وقتی منم رفتم، دکتر راما خیلی با حوصله توضیح داد و عمل رو با دقت بالا انجام داد. خیلی درد نداشت و بعد از چند هفته ابروهام خیلی پرتر و طبیعی شد. الان واقعا از این تصمیمم راضی‌ام و به همه پیشنهاد می‌کنم. پزشکان این کلینیک خیلی کارشون رو با دقت انجام میدن و حتی بعد از عمل هم پیگیر بودن که همه‌چیز به درستی پیش بره