2777
2789

خب اگه به نظر اقایون خانم های ایرانی زشتن پس حتما نظرشون همه خانم ها هستن. مادرشون، خواهرشون، عمه شون، مادربزرگ شون و ... .

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی همین نی نی سایت مرده اومده بود تاپیک زده بود چرا دخترهای خوشگل و خوب انقدر سطح توقعاتشون از خواستگار بالا هست ؟؟؟؟ چند نفر جواب داده بودند خوب برو سراغ دخترهای معمولی که با شرایط شما جور باشند جواب داده بود نه من زن خوشگل و همه چیز تمام می خوام .... خودش هم هیچ تحفه ای نبود.  

چه ربطی داره ماهم کامنتای دخترا رو میخونیم توقعاتی دارن که آنجلینا و کارداشیان ندارن بعد میری نگاشون ...

هرچقدرم توقع داشته باشن توهین نمیکنن ولی پسرا توهین میکنن وچرتو پرت میگن حالا شاید دختراام جواب بی ادبیشونو بدن ولی مثل پسرا توهینای ناجور نمیکنن

هرچقدرم توقع داشته باشن توهین نمیکنن ولی پسرا توهین میکنن وچرتو پرت میگن حالا شاید دختراام جواب بی ا ...

چرا توهینم میکنن من دارم میبینم 

۸۵ میلیون جمعیت داریم ۸۵ میلیون  طرز تفکر و عقیده و رفتار وجود داره،پسرا هم جواب بی ادبی دخترا رو میدن  

خودتونم خوب میدونید حقیقت چیه و دارید منکرش میکنید ولی باش شما درست میگی

حقیقت اینه که دخترا الان دنبال پول و ماشین مدل بالا هستن توقعاتشون هم زیاده در صورتی که خودشون اگه آرایش نکنن هیچی نیستن 

حقیقت اینه که دخترا الان دنبال پول و ماشین مدل بالا هستن توقعاتشون هم زیاده در صورتی که خودشون اگه آ ...

اره والا انقدر دنبال پول پسرا هستن که حتی دیت میرن هم هرکسی دنگ خودشو میده😐😐😐

بعدم تو شرایطی که پسرا دنبال سواستفاده کردن هست و نگاه جنسی به دخترا دارند طبیعیه بعضی دخترام دنبال پول پسرا باشن بالاخره باید یر به یر بشن 

همین دخترایی که از نظر شما هیچی نیستن به چشم خیلی پسرای کره جنوبی وایتالیایی و عرب زیبا ترینن

اره والا انقدر دنبال پول پسرا هستن که حتی دیت میرن هم هرکسی دنگ خودشو میده😐😐😐 بعدم تو شرایطی که ...

ما که ندیدیم کسی دنگ بده و نشنیدمم  حالا شاید شما دیده باشین

بعد دخترا خودشون شرایط سوء استفاده ازشون رو ایجاد میکنن برا پسرا،من خودم به شخصه نژاد ایرانو از همه بیشتر قبول دارم و اینکه پسرا هم عاشق دخترای کره ای و عربا هستن چشم رنگی هایه روسیه و اکراین که دیگه بماند، یسری چیزا قابل جمع بستن و بحث کردن نیستن هرکی یجوره  

ما که ندیدیم کسی دنگ بده و نشنیدمم  حالا شاید شما دیده باشین بعد دخترا خودشون شرایط سوء استفاد ...

دوروبر شما نبودن والا از دوستای خودم شنیدم خرج روغن موتور وبنزین طرفم که میدن

درهرحال فمینیست هر بدی ای داشته از این لحاظ برای پسرا عالی شده 

بعضیاشون شاید ولی همشون اینطور نیستن طرف تو خیابون مترو فروشگاه هم کلامی آزار واذیت میبینه هم جنسی درصورتی که نه خودش کرم داشته نه استایل ناجوری داشته😑😑شاید پسرای ایرانی عاشق دخترای روسی و اوکراینی وکره ای باشن ولی پسرای کره ای وایتالیایی وعرب عاشق دخترای ایرانی هستن این با اون خیلی فرق داره

درکل بازم میگم هیچ جای دنیا مثل دخترای ایرانی به خودشون نمیرسن و تمیز نیستن .اینجا دختره یادش رفته باشه یه تار مو سبیلشو اصلاح کنه انقدر تیکه بارونش میکنیدواصغر سگ سبیل و اکبر قصاب میبندین بهش که دیگه روش نمیشه بیاد بیرون ولی دخترای خارجی ۹۹ درصدشون اصلا موهای دست وپا وصورتشونو شیو نمیکنن وخیلی چیزای دیگه که تا صبح میتونم مثال بزنم

دوروبر شما نبودن والا از دوستای خودم شنیدم خرج روغن موتور وبنزین طرفم که میدن درهرحال فمینیست هر بد ...

تا جایی که من میدونم زن جایگاه بالایی داره ولی خودشون دارن خودشون را بی ارزش میکنن نه همشون ولی خب کم بیش هستن  الان اگه من بگم زن باید حجاب داشته و باشه و رعایت کنه بهم حمله میشه ولی اگه بگم عیسی به دین خود موسی به دین خود هرکی هرجور  دوس داره لباس بپوشه میگن پسر روشن فکر و خوبیه

من خودم بنا بر یسری دلایل خوشم نمیاد خانمها برن ورزشگاه 

ولی هیچ پسری نیست که دوس نداشته باشه ۱۰هزارتا یا ۵هزارتا دختر جمع شده خارج از فضای شهر ببینه،این رسیدن و تمیزی هم کی میگی حالا ایران یکی از بزرگترین وارد کننده لوازم آرایشی بهداشتیه اکثرا با آرایش به خودشون میرسن اینو نمیشه گفت تمیزی و بهداشت ،ولی این تیکه پروندن دوطرفه هست من خودم یه چیزایی از دخترا شنیدم که نمیتونم بگم منم تا صبح میتونم بگم 😕😕