2777
2789

عزیرم مردا همینن تو همیشه کنارشی یه کارایی می‌کنن پیش خودشون میگن حتما فهمیده واسه تبریک بهش یا تشکر ازش فلان رفتارو کردم،ولی ما متوجه نمیشیم،یه دلیل دیگشم هست که هیلیا میگن روز مادره پس واسه مادر فقط باید کادو بگیرن 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا میخواستی مادرش خوشحال نشه پسرش دست پر میره؟ 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
عزیرم مردا همینن تو همیشه کنارشی یه کارایی می‌کنن پیش خودشون میگن حتما فهمیده واسه تبریک بهش یا تشکر ...

سالی یکبار میخواد یه چیزی بخره دیگه تازه چیزه زیادی نمیخوام حداقل تبریک 

روز مادر و روز زنه قابل توجه

قانع کننده نبوذ

اخه نمیشه بیخیال بود جاریامم کادو میگیرن بعد به من میگن تو چی گرفتی 

همونجا داد بزن بگو فلانی دوستان میپرسن چی کادو گرفتم؟ بگو که طی روزهای آتی برات جبران کنم.

در کل سخت نگیر... شوهر من برای مادر خودشم کادو نمیگیره میگه مسخره بازیه؛ من میرم برای هممون میگیرم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

وای چقدر امشب دلم شکست...

من توی زندگیم خیلی از خودم گذشتم

شهریور روز پزشک براش رفتم یک و خورده ای دادم ادکلن

امشب با بدترین حالت ممکن باهام صحبت کرد و سرم داد کشید

چند تا حرف بد هم زد

بعدشم گفتم اینم شد جای دست گل و شیرینی و هدیه روز زنت؟

گفت روز زن نیست روز مادره!

جالبه با مامانش هم خوب نیست

هیچ سالی برام کاری نکرده

آرزو به دل موندم یک بار ی هدیه برام بخره

فقط برای خودش هزینه می‌کنه و پول دوره آموزشی و ... میده

دلم داره میترکه

آدم از نزدیک ترین فرد زندگیش خیلی توقعات داره 

سالی یکبار میخواد یه چیزی بخره دیگه تازه چیزه زیادی نمیخوام حداقل تبریک  روز مادر و روز زنه قا ...

اونا فکر میکنن چون همیشه پیششونی نباید بگن خیلی مردا اینطورین،واقعا همه چی مزخرف شده مناسبتا واسه شادیه اونوقت اینحا همش تاپیک ناراحت کننده میبینیم،خیلیا میگن روز مادره یعنی فرزند باید به مادرش تبریک بگه یا کادو یا هر چیشوهر شمارو نمیدونم

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃