2777
2789

یعنی سلیطه ای که دومی نداره من بشرمثل این سلیطه ندیدم چجوری اینقدحفظ ظاهرمیکنن خوب نقش بازی میکنن جایی میره مثل موش توجمع غریبه هامنظورم صداش درنمیادهمه فک میکنن چه باشخصیت اما امان ازوقتی میری خونش یامیره خونه اشنا

عکیسش نداری

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینه دق داشته باشم😂

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

من یه خواهر دارم قیافه اش شبیه فرشته هاست هر کی ببینه عاشقش میشه از خانومی و مظلوم بودنش هم عالمممم و آدممممم میگه ولی من فقطططط من که خواهرشم میدونم این چه مارموزیهههههه خدا نصیب نکنه هفت خط دو عالمااا دو عالم دوستام میگن اون خواهرت چقدر مظلوم و خانومه آخه من حرررررص میخورممممم😅😅😅😅

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مادر شوهر منم اینه 

دائم خنده دائم حرف زدن با محبت دائم تعریف از طرف مقابل 

همه فکر میکنن فرشته ای لنگه نداره 

اما مار دو سر 

بعد که طرف میره مسخره اش میکنه ایراداشو میگه یعنی قشنگ طرف رو میکوبه

ازش متنفرم