گل نرگس و یه روز دربست کارت بانکیشو ( چون پام شکسته و بیرون نمیتونم برم برای خرید و اعتمادیم به انلاین شاپا ندارم😂😂)
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیییی بده شوهرهایی واقعا آقایونی که تو این سایت هستین وبعضی هاتون حتی یه تبریک خشک وخالی به زنتون نگفتین واقعا چه طوری میتونید این قدر بی تفاوت باشین چه طوری توقع دارین روز مرد زن هاتون از یه ماه قبل براتون نقشه کشیده باشن وسوپیرایزتون کنن ولی شما عین سیب زمینی بی احساس عمل میکنید چرا واقعا
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
یه دسته گل خوشگل از طرف پسر پنج سالم.همسرمم پول برام کارت به کارت کرد وکلی معذرت که نتونست کادو بخره
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.