2777
2789
عنوان

پارتی توی ویلا

217 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من شوهرم ویلایی رو اجاره کرده بودند و اونو اجاره میدادن به مسافرین. بعد یک روز ویلارو به یک زن و شوهر اجاره میدن و اونها آخر شب چندتا دختر پسر دیگه رو میارن و پارتی میگیرند همسایه ها زنگ می‌زنند به پلیس میان اونها رو داخل ویلا بودند میگیرند و فرداش هم ویلارو پلمپ میکنند بعد شوهر منو چون به اونها ویلا رو داده بود میگیرند و میبرن دادگاه و قاضی میگه باید بره زندان تا براش سابقه بشه ویلارو برای پارتی اجاره نده من سند هم آورده بودم ولی قبول نکرد و فرستاد زندان دو روز بعد با وثیقه آزاد شدن 

حالا سوال اینه رفتن پیش قاضی که ویلارو از پلمپ دربیاره و ایشون یک وکیل معرفی کرده برید پیش ایشون و وکیل بگیرید وقتی رفتند پیش وکیلی که قاضی معرفی کرده گفته 200 میلیون میگیرم ویلارو از پلمپ در میارم و سابقه زندان پاک میکنم؟

ما میتونیم از قاضی شکایت کنیم اصلا 

به نظرتون دستش با وکیل توی یک کاسست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وکیل دیگه ای خود قاضی گفته قبول ندارم

ولش کنید به اون چه قطعا دستش با اون یکی میخواد از شما پول بگیره چقدر بدشانس هستید شما  بنظرم توکل کن به خدا ایشالله خودش کار شوهرت درست کنه از این به بعدم قرداد بنویسید و تعهد بگیرید وقتی خواستید بدینش اجاره گلم 

اون چیلاهایی که میدن اجاره برا پارتی مهمونی خودشون گردنشون کلفت کسی کار بهشون نداره یا جای پرت هستن