سه چهارم لیوان شکر + ۲ عدد سفیده تخم مرغ درشت + ۲ لیوان پودر نارگیل پرچرب با قاشق قاطی کن و با چرخ گوشت چرخ کن بعد ۲ تا سفیده تخم مرغ دیگه هم قاطیش کن و با قاشق هم بزن بعد این مخلوطو بن ماری کن و مدام هم بزن وقتی حرارت موادت به قدری بود که وقتی انگشت داخل مواد زدی داغی حس بشه اما انگشت نسوزه ( برای من ۵ دقیقه شد ) بعد برش دار + کمی وانیل + ۱ ق م ابلیمو + ۱ ق غ آرد برنج هم بزن با قاشق بعد ۸ ساعت جای خنک استراحت کنه ( اصلا تو یخچال نزاری ) ۱۰ دقیقه فر گرم کن بعد طبقه بالای فر ۱۸۰ درجه بعد ۵ دقیقه ۱۶۰ درجش کن