2777
2789
عنوان

خیلی ازحرف شوهرم ناراحت شدم

287 بازدید | 14 پست

برگشته بدون هیچی توماشین میگه من واسه این برامامان بابات روز مادروپدر چیزی نمیخرم  چون اوناواسم هیچی نمیخرن حالاهرسال من خودم پولاموجمع میکنم واسشون کادومیخرم آقایک قرون نمیده برگشته اینجوری میگه حالاخودش کلی پول باخاهراش روهم میزارن بهترین کادوروواسه مامانش میخرن  من بایدبراساس پس اندازم واسه مامانم کادوبخرم 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو سرکار و برای مامان بابات خودت سنگ تموم بدار

توخونه بافتنی میکنم میفروشم الانم یکم پول دارم بخاطرهمون بافتنیامه

ولش کن نکبتو  منم پول سهام عدالتو گذاشته بودم برا روز مادر و پدر

اصلامن کاری بکارش نداشتم یکدفعگی اینجوری گفت چندوقته بدجوربامامان بابام سرلج افتاده

حالا با پول اون نانجیب وسیله نخری برا مامان بابات نمیشه ؟! ولش بابا. با پول خودت بخر حالشو ببر.

من اصلا ازش پول نخاستم خودش همچین چرتیوگفت من هرسال پولاموجمع میکنم واسه همچین موقعی که ازش نگیرم

این جوری که اگه خانوادش اومدن خونتون  شما هم نباید پذیرایی کنید

اوه اگه بخام باهاش سرلج بردارم روزگارموسیاه میکنه  میگه مامان من برای تووبچه هرسال تولداتون کادومیده ولی مامان بابای تو هیچ موقع به من هیچ چی نمیدن  مثه بچه هاحرف میزنه  مامان بابای من ازاول عقدتاالان هرچی هدیه دادن آقااستفاده نمیکنه میزاره کنار اوناهم اخلاقشوفهمیدن فقط واسه من وبچم چیزی میخرن

اصلا مهم نباشه برات. اون میخواد اعصابتو خرد کنه . واکنش نشون نده تا کونش بسوزه .

شب یلدایک جورسوزوندم شب تولدبابامم خوشیاموخراب کرد الانم روز مادر اینجوری میکنه همش چندوقته تودعواوکشمکشم خسته شدم الان فرداهم خونه مامانشیم  منم مثه خربایدسرموبندازم پایین برم دنبالش  خونه مامانموبزارم پنجشنبه برم

شب یلدایک جورسوزوندم شب تولدبابامم خوشیاموخراب کرد الانم روز مادر اینجوری میکنه همش چندوقته تودعواوک ...

تو که میبینی این اینقدر خره و بچه س. رابطه این و با اونا درس کن. یه تی شرتی بخر براش بده مادرت بده دستش .  

اوه اگه بخام باهاش سرلج بردارم روزگارموسیاه میکنه  میگه مامان من برای تووبچه هرسال تولدات ...

پس متاسفانه اخلاق همسرتون بچگانه است فقط باید با زبون و... مثل بچه ها تشویق کنی