2777
2789

من خودم چون چندماهه مادرشوهرم بهم زنگ نزده و با شوهرم دعوا کرده زنگ نمیزنم 

حتی شب یلدا دعوتمون نکرد خونش 

شب یلدا شوهرم دپرس بود منم میخاستم برم خونه مادرجونم هم تولدش بود هم بزرگتر شب قبلم خونه مادرم دعوت بودم

دیدم اینقدر شوشو حااش گرفته اس بهش گفتم میخای من پا بذارم رو غرورم زنگ بزنم ب مامانت بزنم ب پرو بازی بریم خونه شون گفت نه حتی یک زنگ نزدن اون شب دلم شکست ب شوهرم گفتم روز مادرم زنگ نمیزنم بهش

به نظرم اونم ی مادره زشته تبریک نگفت البته اگه خیلی بدی کرده که نه خیلی بدی کرده ؟

من مادر شوهرم بیچاره هممون رو با خانواده من و جاریم دعوت کرده رستوران فردا شب بهش کادو هم کاپشن میدم 

شوهرت دوست داره بره پیش مامانش بنظرم زنگ بزن

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه مادر شوهرمو

چند سال قبل از اینکه من با همسرم ازدواج کنم فوت کرده 

جاریم میگه آدم خوبی بوده احتمالا فردا یا پسفردا بریم سر خاکش

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

من هنوز درگیر مادرشوهر نشدم ولی مناسبت ها برای من ب شدت مهمه حتما میرم تو هر شرایطی فردا سر خاک مادربزرگم میرم هدیه ببرم چ خونه اون مادربزرگم دسته گل ببرم و مادر خودمم ک کادو جدا امشب دادم

وای یادم رفت زنگ بزنم من از وقتی مادرم رفت مادر شوهر مو بجای مادرم میخوام. دوستش دارم وقتی بهش میگم مادر دلم حال میاد .حالا همین جور پشت سر مادرشوهر و خواهر شوهر جز بزنید .از ذات خرابه خودتونه ....همه اینا از طرف تقاص داره .

منم نمی‌گم ، مادرشوهر منم همینه ، باوجود اینکه تو یه ساختمونیم ولی هر بار که شوهرم و ببینه تیکه میندازه که خجالت نمی‌کشی نون می‌خری ، خاک تو سرت که زن ذلیلی، یا هرجوری که باشه شوهرم و یه جوری میچزونه، بچم نمیدونه به درد مشکلات مالیش برسه یا غصه خانوادشو بخوره ، مادرشوهرم با منم اصلا حرف نمیزنه، منم خیلی خودمو به پرو بازی میزنم و باز میرم و میام درحالی که باهام اصلا خوب نیست، حرف بد نمیزنه ولی محلمم نمیده، حالا به قول تو منم موندم بخاطر شوهرم بیخیالش بشم ، یه خودمو بزنم به پرو بازی و بخاطر درست شدنش با شوهرم براش روز مادر یه چی بخرم...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
به نظرم اونم ی مادره زشته تبریک نگفت البته اگه خیلی بدی کرده که نه خیلی بدی کرده ؟ من مادر شوهرم بی ...

با من خیلی کارا کرده اگ بگم مثنوی هفتاد من میشه 

نذاشت عروسی بگیرم 

حامله شدم گفت نمیخاد بری بیمارستان گف ماما میارم خونه 

وام ازدواج گرفتیم ب دروغ ک برای ضامن پول میخان بدن 5میلیون ازمون گرفتن بعد 4سال لو رفت ک برا خودشون برداشتن 

نذاشت ماشین بخریم یه شلیته بازی دراورد 

منم گغتم شوهرم بره من نمیرم دلم خونه 

سره یه موردی ک اصلا من تقصیر کار نبودم تا 2ماه منو نگاه نمیکرد چ برسه جواب سلام من سادات بده احترام ک بخوره تو سرم

هیچ کدوم از دختراش دستشو نمیبوسن ولی من هیبوسیدم ولی دیگ نه

من هنوز درگیر مادرشوهر نشدم ولی مناسبت ها برای من ب شدت مهمه حتما میرم تو هر شرایطی فردا سر خاک مادر ...

خدا نیاره برات کسایی ک زخم خوردن میفهمن منم کیک مرفتم پول نداشتم نقره هام فروختم براش کادو میگرفتم ولی دیگ نه

خدا نیاره برات کسایی ک زخم خوردن میفهمن منم کیک مرفتم پول نداشتم نقره هام فروختم براش کادو میگرفتم و ...

متوجهم درک میکنم تجربه کردم اره آدمای سمی زندگی باید از زندگی دور انداخت منم اینکارو میکنم

وای یادم رفت زنگ بزنم من از وقتی مادرم رفت مادر شوهر مو بجای مادرم میخوام. دوستش دارم وقتی بهش میگم ...

تو یکی ک نمیدونی از زندگی مردم الکی ب ذات مردم گیر میدی 

خودت ذاتت حرابه ک هنوز کسی رو نمیشناسی چرت و پرت میگی