2777
2789
اگه به بالا پایینی باشه پزشکی که مستقیم دکترا قبول شده از همه اونایی که نشستن از لیسانس شروع کردن با ...

من مثل تو شستشو مغزی نشدم که حمالی تو بیمارستان رو چیزی بدونم! 

دانشجو مدرکی دستش نیست که اصلا بشه با بقیه مقایسه اش کرد 

برای سنجش تحصیلات آخرین مدرک رو در نظر میگیرن یعنی اینم نمیدونی ؟؟؟؟

که یک دانشجوی پزشکی قطعا پایین تر از کسیه که دکترای تخصصی داره 

مدرکشم بگیره که میشه عمومی !! بازم کمتره 

پزشک خودش هم دستور میگیره تو بیمارستان ! بخصوص یه جوجه دانشجوی عمومی ! 

.

اگه به بالا پایینی باشه پزشکی که مستقیم دکترا قبول شده از همه اونایی که نشستن از لیسانس شروع کردن با ...

ظاهرا من با اشاره به خدماتی بدون پزشکی تو رو بد سوزوندم که خودتو قاطی کردی بهرحال قابل درکه رفتارت

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل تو شستشو مغزی نشدم که حمالی تو بیمارستان رو چیزی بدونم!  دانشجو مدرکی دستش نیست که اصلا ...

خدایی دلیل اینهمه حس بد توی پیام تون چیه 🥴

باشه ما جوجه دانشجوی عمومی 😑تو چرا انقدر  ناراحتی 🤔

ولش کن مهم نیست من اصلا نمیفهمم اینهمه گارد گرفتن برای جواب یه سوال یعنی چی 🫤

خدایی دلیل اینهمه حس بد توی پیام تون چیه 🥴 باشه ما جوجه دانشجوی عمومی 😑تو چرا انقدر  نا ...

از چی ناراحت باشم مگه مثل تو مورد بیگاری واقع شدم ! دیدم داری نسبت به کسی که دکترای تخصصی داره عقده ای بازی در میاری جایگاهت رو بهت یادآوری کردم 

.

هیچکدوم از اینا نیست دکتری شیمی داره بورسیه اس و احتمالا تو پتروشیمی باید کار کنه ممکنه هیت علمی هم ...

این مردمی که تو ازشون نظر میخوای اونم راجع به زندگیت  براشون مهم نیست تو خوشبخت میشی یا بدبخت الان پزشکی ام مثل سابق نیست بما یکی باش که خودت راضی چکار به مردم داری

عزیزم نه به خودت ظلم کن نه به اون آقابا این حرف بنظر حرف مردم برات خیلی مهمهصبر کن پس. ولی به اینم ف ...

اون دخترخانمی که میگید مامانش هی میگف صبرکن دختره پزشک بود ک مخاست با پزشک اوکی شه؟ 

Это необходимо