2777
2789
دقیقااا تنها مشکل همینه خانواده خوب خودش خوب وضع مالی هم نمیگم عالیه ولی خوبه  شما براتون مشکل ...

من که فعلا دانشجو ام 

ولی هیچ موقع این حس و نداشتم 

و اینکه اگه تو خانواده بزرگ شدی که هرچی میخواستی برات فراهم بوده اخلاق و وضع مالی مهم تر از پزشک بودنه

واقعا میگم عزیزم پزشک بودن اصلا مهم نی 

قرار نی همه با هم شغلی خودش ازدواج کنه که 

اگه خودت راضی ای قبول کن 

دقیقااا تنها مشکل همینه خانواده خوب خودش خوب وضع مالی هم نمیگم عالیه ولی خوبه  شما براتون مشکل ...

عزیزم نه به خودت ظلم کن نه به اون آقا

با این حرف بنظر حرف مردم برات خیلی مهمه

صبر کن پس. ولی به اینم فکر کن ممکن هرگز خواستگار پزشک نیاد یا بیاد ولی جدا از پزشک بودنش معیارهای دیگه که مدنظرت هست رو نداشته باشه واقعا همچین موردی بیاد به صرف پزشک بودن جوابت مثبته؟!

برای خودت زندگی کن نه دیگران

من خانمی رو می شناسم با همین حرفها زندگی دخترش رو تباه کرد هی گفت صبر کن یکی مثل خودت نصیبت بشه صبر کن صبر کن دیگه سن ازدواج اون خانم گذشته و هنوزم مجرد گاهی صحبت میکنیم میگه پشیمونم چرا انقدر حرف دیگران برام مهم بود چرا به خودم و فرصتهام جدی فکر نکردم

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم تفاهمه...اینکه پسره باید پول داشته باشه اخلاقش خوب باشه..فرقی نمیکنه دختر ملکه موناکو باشه پزشک ...

نمیدونم چرا قبلا این برام مهم نبود ولی الان مهم شده 😑حس می‌کنم آدم ابروش میره 😑

من که فعلا دانشجو ام  ولی هیچ موقع این حس و نداشتم  و اینکه اگه تو خانواده بزرگ شدی که ه ...

منم دانشجو ام اتفاقا 

اصلا هیچ وقت این جزو معیار های من نبوده نمیدونم چرا یدفعه برام مهم شدت 😵‍💫

عزیزم نه به خودت ظلم کن نه به اون آقا با این حرف بنظر حرف مردم برات خیلی مهمه صبر کن پس. ولی به ای ...

میدونی بالاخره منم باید منطقی به قضیه نگاه کنم ممکنه دیگه همچین شرایطی پیش نیاد 

نمیدونم واقعا 

ازدواح برای همه آنقدر سخته یا من دارم سختش می‌کنم ؟ 

[QUOTE=323111422]منم دانشجو ام اتفاقا  اصلا هیچ وقت این جزو معیار های من نبوده نمیدونم چرا یدفعه برام مهم شد

...[/QUOT

ما مشکل نداریم اخلاق خیلییی مهمه 

دوتامونم تو رشته هوی متفاوتی درس خوندیم 

ولی همو درک میکتیم و  خانوادش شبیه خانواده خودمه برام 

وضع مالی خوبی هم داره 

تا حالا مشکل نداشتیم اگه داشتیم هم واقعا سر شغل نبود 

اگه قصد ازدواج داری و تنها مشکلت پزشک بودنه که بعدا میفعمی اتقدرا هم مهم نبوده

[QUOTE=323111422]منم دانشجو ام اتفاقا  اصلا هیچ وقت این جزو معیار های من نبوده نمیدونم چرا یدفع ...

تو این مدت حس کردم اخلاقش خوبه 

خانواده خیلی خوبی داره کاملا میشناسمیشون 

وضع مالیش خوبه نمیتونم بگم عالی ولی خوبه جای خوب شهر خونه داره 

ولی میترسم بعد ها مشکل پیش بیاد 

چرا ؟ میشه توضیح بدی ؟ منم هیچ وقت هیچ وقت جزو معیار هام نبوده نمیدونم چرا از وقتی این پیدا شده اومد ...

چون نظام خانواده برام مهمه. پزشکی شغل تمام وقته. نه من باشم نه پدر خانواده. اصلا اصلا دوست ندارم. خیلی فرسایشیه. یکی باید باشه ک انرژی خونه رو تامین کنه

میدونی بالاخره منم باید منطقی به قضیه نگاه کنم ممکنه دیگه همچین شرایطی پیش نیاد  نمیدونم واقعا ...

عزیزم برای همه دخترها ازدواج پر از استرس هست دقیقا همینه باید واقع بین باشی اگه این آقا سالم حسن خلق داره خانواده خوبی داره خودش خوش نام و از جهات مختلف هم فکر هستید و سایر ملاک‌های شما رو داره به امید اومدن پزشک به ایشون جواب منفی نده

هرکسی حرفی زد بگو همسرم رو طبق سلیقه خودم انتخاب کردم  نه حرف مردم به دیگران چه ربطی داره آخه

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت