2777
2789
عنوان

بنظرتون این سوالم بد بود؟

105 بازدید | 12 پست

تو یه کارگاه در مو د مسائل جنسی تو دانشگاه همه هم دختر بودیم بعد تو برگه گفتن سوالاتتون رو بنویسین من نوشتم که من بچه دوست دارم و یکی از نگرانیام اینه که میترسم یوقتی طرف مقابل عقیم باشه و اسپرم تولید نکنه، چون جدیدا این مشکلا زیاد شده تو جامعه، و چیکار باید کرد مثلا قبل از ازدواج

بنظرتون بد بود این سوال؟ همکلاسیم که مدیر برگزاری اون کارگاه بود برگم رو گرفت و خب فهمید ک اون سوالو من نوشتم بنظرتون ضایع بود سوالم؟☹️ یوقت پیش خودش مسخرم نکنه😕

بگین که ضایع نبود خیالم راحت شه😅

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زبونم لال ازکجامعلوم مشکل ازخودت نباشه ازهمین حالاگیردادی به شوهربیچاره😂😂

وای خدا نکنه🥲🥲🥲 ولی واسه خانوما کلی راه حل هست و روش درمانی ولی اگه مرده عقیم باشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد که😅😂به هرحال سوال بود واسم دیگه😟

خوب تو کارگاه مسایل جنسی چی می خواستی بپرسی مثلا که زشت نباشه؟!

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
نه سوال بدی نبود ولی خب کسیکه عقیم باشه اینو حتما باید قبل از ازدواج بگه فکر میکنم جزای قانونی دار ...

خب منظورم این بود ک چجوری مطمئن شیم آیا درسته ک آزمایش بگیریم و فلان😂

خوب تو کارگاه مسایل جنسی چی می خواستی بپرسی مثلا که زشت نباشه؟!

نمیدونم همینجوری میگم نکنه سوالم مسخره بوده باشه😅🥲