راجع به تغذیشون خب باید بگم با توجه به سن و جثه و میزان فعالیت و ..اینا حجم غذایی که روزانه باید بهش بدی فرق میکنه اما درکل زیاد نباید غذا بدی که چاق میشه و برا سلامتیش خوب نیس
یه ظرف اب براش باید بزاری من هر روز ظرف ابشونو عوض میکنم چون زیادن و در طول روز اب بخوره هرکدوم خب ظرف زود خالی میشه اما شمام یدونس بازم ظرف ابشو هر روز تعویض کن.
غذا هم چیزای متنوع میشه داد.
غذای خشک مخصوص گربه . غذای کنسروی یا پوچ گربه . غذای خانگی مثل سوپ(سوپ مخصوص خودش) تکه گوشت تخم مرغ ماست کدو حلوایی برنج و...
که غذای خشک و کنسرو اماده از پت شاپ باید بگیری براش هزینه اش چون یکی عه زیاد نمیشه در ماه..
غذای خشک مارک های متنوع داره بسته به اینکه بچه گربس یا بالغه باید انتخاب کنی چون مدل کیتن(بچه گربه)دانه هاش ریزه و گربه های بالغ دانه هاش درشت تره..
چندتا مارک برات بگم مونلو ، رفلکس،جوسرا،رویال کنین،فیدار..
سوپ هم یه تکه مرغ با یکم هویج و سیب میزاری ابپز شه بدون ادویه چون ادویه براشون خوب نیست و بعد اینارو باهم له میکنی یا همینجوری یکم تکه تکه میکنی با اب مرغش میدی بهش..کدو حلوایی یا یکم برنج یا اسفناجم میتونی بریزی توش
تخم مرغ من ابپز میکنم هر از چند گاهی چون خوب نیست همش بخوره چربیش بالاعه..
ماستم تنوعی بده بخصوص وقتایی که انگار معده اشون مشکل پیدا کرده ..من ماست پروبیوتیک میدم که برا سلامت گوارششونم بهتره..اما شیر نده هیچوقت شیر گاو برا معدشون خوب نیس فقط شیر بدون لاکتوز یا شیر خشک مخصوص گربه باید مصرف کنن
دیگه اینکه جیگر مرغم خوب نیس زیاد بخورن برا استخوانشون فک کنم مشکل ایجاد میکنه..
یه ظرف خاک هم باید داشته باشه که توش پی پی کنه خاک گربه کیلویی هس قیمتشم پایینه نمونه هاییش هس کاملا بو رو میگیره مثلا اگر تو اتاق در بسته هم باشه ظرف خاکش زیاد حس نمیشه و اینکه ظرف خاکش بهتره زود به زود تمیز شه هم بهداشت محیط هم اینکه خودشون بدشون میاد..بالکنی یا اتاق پنجره دار بزاری بهتره زود یاد میگیره کجا کارشو کنه