2777
2789

من دارم 

گربه به هر نسبت امتیازات بیشتری داره از حیوانات خانگی دیگه تمیزه بشدتتت ..توی خاک مخصوصش دستشویی میکنه شخصیت مستقل و جالبی دارن همشون درکل..

من زیاد دارم گربه هر سوالی داری بپرس

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من دارم  گربه به هر نسبت امتیازات بیشتری داره از حیوانات خانگی دیگه تمیزه بشدتتت ..توی خاک مخص ...

یه بنده خدایی میخواست واگذار کنه 

من تا حالا حیوون خونگی نداشتم 

هم تنهام و دلم بششششدت میخواد داشته باشم 

هم میترسم 🥺🥲🥲🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بنده خدایی میخواست واگذار کنه  من تا حالا حیوون خونگی نداشتم  هم تنهام و دلم بششششدت ...

اخی عزیزم قبول کن حتما یه برکت و شادی عجیبی وارد زندگیت میشه😍اصلا نگران نباش از پسش بر میای

من برات توضیح میدم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
یه بنده خدایی میخواست واگذار کنه  من تا حالا حیوون خونگی نداشتم  هم تنهام و دلم بششششدت ...

چه اندازه ایه؟یک سالش شده یا کوچکتره..

گربه ها ماجراجو و خوابالو هستن تایم زیادی در روز مشغول چرت زدن و خوابیدنن اما خب بعضیاشون شیطون ترن و تایم بیشتری بازی و فضولی میکنن..

زبونشون یه حالت برس مانند و زبر داره و بزاقشون بسیار تمیزه و در طول روز خودشون رو مدام لیس میزنن تا تمیز بشن ..و نیاز به حمام ندارن چون از ابم کلا میترسن اما حالا بار اول میخ ای بیاریش برا اطمینان تایم خیلی کوتاهی بشورش سریع بیار بیرون استرس نگیره اب بدنشو با یه پارچه بگیر جلو بخاری یا با باد ملایم سشوار از دور خشکش کن که اذیت نشه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

راجع به تغذیشون خب باید بگم با توجه به سن و جثه و میزان فعالیت و ..اینا حجم غذایی که روزانه باید بهش بدی فرق میکنه اما درکل زیاد نباید غذا بدی که چاق میشه و برا سلامتیش خوب نیس

یه ظرف اب براش باید بزاری من هر روز ظرف ابشونو عوض میکنم چون زیادن و در طول روز اب بخوره هرکدوم خب ظرف زود خالی میشه اما شمام یدونس بازم ظرف ابشو هر روز تعویض کن.

غذا هم چیزای متنوع میشه داد.

غذای خشک مخصوص گربه . غذای کنسروی یا پوچ گربه . غذای خانگی مثل سوپ(سوپ مخصوص خودش) تکه گوشت تخم مرغ ماست کدو حلوایی برنج و...

که غذای خشک و کنسرو اماده از پت شاپ باید بگیری براش هزینه اش چون یکی عه زیاد نمیشه در ماه..

غذای خشک مارک های متنوع داره بسته به اینکه بچه گربس یا بالغه باید انتخاب کنی چون مدل کیتن(بچه گربه)دانه هاش ریزه و گربه های بالغ دانه هاش درشت تره..

چندتا مارک برات بگم مونلو ، رفلکس،جوسرا،رویال کنین،فیدار..

سوپ هم یه تکه مرغ با یکم هویج و سیب میزاری ابپز شه بدون ادویه چون ادویه براشون خوب نیست و بعد اینارو باهم له میکنی یا همینجوری یکم تکه تکه میکنی با اب مرغش میدی بهش..کدو حلوایی یا یکم برنج یا اسفناجم میتونی بریزی توش

تخم مرغ من ابپز میکنم هر از چند گاهی چون خوب نیست همش بخوره چربیش بالاعه..

ماستم تنوعی بده بخصوص وقتایی که انگار معده اشون مشکل پیدا کرده ..من ماست پروبیوتیک میدم که برا سلامت گوارششونم بهتره..اما شیر نده هیچوقت شیر گاو برا معدشون خوب نیس فقط شیر بدون لاکتوز یا شیر خشک مخصوص گربه باید مصرف کنن 

دیگه اینکه جیگر مرغم خوب نیس زیاد بخورن برا استخوانشون فک کنم مشکل ایجاد میکنه..

یه ظرف خاک هم باید داشته باشه که توش پی پی کنه خاک گربه کیلویی هس قیمتشم پایینه نمونه هاییش هس کاملا بو رو میگیره مثلا اگر تو اتاق در بسته هم باشه ظرف خاکش زیاد حس نمیشه و اینکه ظرف خاکش بهتره زود به زود تمیز شه هم بهداشت محیط هم اینکه خودشون بدشون میاد..بالکنی یا اتاق پنجره دار بزاری بهتره زود یاد میگیره کجا کارشو کنه 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
راجع به تغذیشون خب باید بگم با توجه به سن و جثه و میزان فعالیت و ..اینا حجم غذایی که روزانه باید بهش ...

سلام عزیزدلم ممنون از اینهمه توضیحی که دادید واقعا ممنونم 

عزیزم من گربه رو آوردم 

چیزایی که گفتی رو براش تهیه کردم

به بچه گربه ۵ یا ۶ماهس حدودا ماده هست

فقط یه مشکلی هست نمیدونم چرا همیشه دهنش و گاهی بدنش هم یه بوی خیلی بدی میده 😭

خیلی مهربونه و حرف گوش کن ولی بخاطر همین بوش خیلی ناراحتم و حس میکنم نمیتونم نگهش دارم 

واکسن هاشو زدم دوز اولشو و ضد انگلش دادم خورده 

غذای خوب هم بهش میدم 

ولی نمیدونم چرا اینطوریه 😭😭😭😭

سلام عزیزدلم ممنون از اینهمه توضیحی که دادید واقعا ممنونم  عزیزم من گربه رو آوردم  چیزای ...

قربونت عزیزم💕

گربه ها موجودات تمیزی هستن چون شکارچی ان شاید بچه یک مشکلی داره..

ممکنه دندونش جرم گرفته یا بخاطر غذاهایی که قبلا بهش میدادن و..

از دامپزشک کمک بگیر این مشکل بزرگی نیست بعلاوه ما نمیتونیم وقتی مسئولیت قبول کردیم راحت بگیم دیگه نمیتونم نگه دارم لطفا به چشم یک بچه از وجود خودت بهش نگاه کن اون وابسته ات شده و پناهی جز تو نداره حتما از پس نگهداریش برمیای این مشکل هم چیز بزرگی نیست زود حل میشه ما چیزی به اسم مسواک و خمیر دندان گربه ام داریم مشورت کن با پزشک ببین مشکل بچه از کجاس اگر بخاطر جرم باشه خودشون برات تمیز میکنن

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪