2777
2789
عنوان

طلاق دوم خیلی بده؟

658 بازدید | 25 پست

زندگیم مشکلات زیادی داره

دنباله دعوای دیشب (تاپیک قبلیم) پدرشوهرم که خیلی آدم پررو و بیشعوریه اومد اینجا ... رومون تو روی هم باز شد. منم رفتم کلانتری نامه پزشکی قانونی گرفتم بخاطر کتک‌های دیشب

😭😭😭

شب ولادت حضرت فاطمه زهرا برای دل شکستم دعا کنید خواهرا😭😭😭

توکل به خدا🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه . هسچ چی بد نیست عزیزم. انشالله خیر بشه برات 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

نه بد نیست 

بد اینه ک تو اون زندگی عذاب بکشی و بخاطر حرف مردم سکوت کنی 

این زندگی توعه‌ توفقط یبار فرصت زندگی داری اون کاری رو انجام بده ک دوس داری 

آدم هرکاری کنه باز این مردم یه حرفی میزنن 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

اشخاصی که طلاق دوبار گرفتن دلیل نمیشه حتما مشکل اونا باشن شاید اون دو فرد مشکل داشته بودن از این بعد بیشتر واسه ازدواجت وقت بذار دقت کن

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

نه بد نیست 

مردم که دوای دردت نیستن ... پس واست مهم نباشن 

اگه خیلی زیاد اذیتت میکنه جداشو

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بهت بگم تو فقط یکبار زندگی میکنی بازم فکر میکنی طلاق دوم بده؟

بشین خوب فکراتو بکن سبک سنگین کن ببین تحمل داری ادامه بدی یا نه؟ میتونی بعد جدایی رو پای خودت وایسی؟

این زندگی بهتره یا دنیای بعد طلاق؟اینو گفتم چون شرایط همه یکسان نیست و نمیشه کلی نظر داد

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....