2777
2789

حالا از مامیخاد بریم مدرسه واسه جوابگویی خوب وقتی خودش بلد نیست چه جور بفهمونه وماتوخونه بهش یادمی یم میگه روش اون چیز دیگست ما چی میخاین بگیم که مارو خواسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهارم خیلی سخته  پسر منم چهارم ۳ درسو قابل قبول گرفته بود ومن واقعا روانی شدم ایقدم باهاش کار میکردم 

امسال پنجمه خودش میخونه مینویسه معلمشم راضیه ازش کمتر هم وقت میزاره

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اگه ۵۰درصد یک کلاس مشکل داره .صد درصد مشکل معلم هست

دخترمنم کلاس چهارم هست خداشاهده تو امتحانات این هفته فقط یه کاربرگ حل میکرد و تموم انقدر معلمش خدا خیرش بده تو کلاس خوب یاد داد.اصلا ضرب فرایندی و تقسیم فرایندی رو عالی کاز کرد.

خدا پدر ومادر معلم خوب رو بیامرزه

اگر می خواید اموزش بدید 

شاد و اپارات پر از فیلمه نگاه کنید روش کتاب اموزشبدید 

اموزش اشتباه از اموزش ندادن بدتره 

بچه های چهارم بچه هایی بودن که اول و دوم  مجازی بودن  

سلام من معلم کلاس پنجمم و تاجایی ک جون دارم توی تدریس تلاش میکنم ولی ی عده جمع تفریق و ضرب ساده رو بلد نیستن حتی یه عدد سه چهاررقمی نمیتونن بخونن.اوضاع بچها خرابه. ن تنها کلاس من بلکه کل همکارانم توی هرشهری ک هستن این‌مسئله رو دارن. این گوشی هارو دادن دست بچها فکرشون هرجایی هست جز درس منم نمره کیلویی ب کسی نمیدم حالا شمام تشریف ببرید ببینید نظرمعلم چیه.

سلام من معلم کلاس پنجمم و تاجایی ک جون دارم توی تدریس تلاش میکنم ولی ی عده جمع تفریق و ضرب ساده رو ب ...

و پایه های مهم رو مجازی بودن .   باید بچه ها بیشتر وقت بزارن 

واقعا بچه این سنی گوشی لازم نداره

سلام من معلم کلاس پنجمم و تاجایی ک جون دارم توی تدریس تلاش میکنم ولی ی عده جمع تفریق و ضرب ساده رو ب ...

اینم هست  ولی کلا چهارم بخصوص ریاضیش خیلی سخته وپیچیده  بقیه کتابا سنگین  بچها هم همه که مثل هم نیستن از نظر استعداد وبهره هوشی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
و پایه های مهم رو مجازی بودن .   باید بچه ها بیشتر وقت بزارن  واقعا بچه این سنی گوش ...

دقیقا کرونا ومجازی  ضربه بدی زد به بعضی بچها

والا ما هم گوشی هم پارتیشن وهم بازی های توگویی خودمون رو ازش منع کردیم سه روزم باهاش کارکردیم همون برگه ی که خراب دان یکبار ودوباره گرفتن بازم شدقابل قبول .دیگه چه کاری از دست ما برمیاد ؟معلمشون باید رفع اشکال می‌کرد و بیشترکارمیکرد ما دوسال اول مجازی کارکردی تادانشگاه که نمیتونیم ما بالا سرشون باشیم

والا ما هم گوشی هم پارتیشن وهم بازی های توگویی خودمون رو ازش منع کردیم سه روزم باهاش کارکردیم همون ب ...

الان عزیز معلم میگه من درس میدم میپرسم ولی بیشتر کارا با دانش آموزا و والدینه