2777
2789

دخترخالم طلاق گرف تو سن ۳۰سالگی دوسال بعد دندون پزشکی قبول شد عین وافعیت بدون بچه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۸۶طلاق گرفتم با یه بچه ۵ساله ادامه تحصیل دادم و کار کردم.خونه پدرم بودم پدرم در اومد تا پسرم ...

من پسر خیلی شیطون وحرف گوش نکن دارم که چهارسالشه شوهرم نمیدش نمیدونم چجوری ازش بگیرم مهریم یه واحد آپارتمانه که توش زندگی میکنیم بنظرت میتونم زندگی کنم ولی من کسیوندارم که بچمونگه داره 

باز خوبه تو مهریه رو داری .من بخشیدم پسرمو گرفتم ازش با حضانت

این کثافت ببخشید اینو میگم چون واقعا کثافته بچه روکه نمیده من گفتم توافقی جداشیم تموم شه..ولی با پشیمون شده فک کنم منتظره من بگم خونه زوبگیر جداشیم ولی من نمیدم صدساله هیچ پشتوانه ای ندارم حتی خونمم بدم بچمونمیده ولی نمیدونم بعداین که هفت سال شد بگیرش روانی نمیشمم‌..خانوادم اصلا حمایت نمیکنن..فقط حزفشون تواین چندسال بود که بچتونیاربده خودش