2777
2789
عنوان

روغن مصرفی شما چیه؟در ماه چقدر پول روغن میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 35 پست
ماشاالله 😅  اضافه وزن چربی فشار ندارین خطرناکه‌ها

نه🤣😑

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون، کره و روغن زرد برای آشپزی استفاده میکنم. روغن زرد و کره رو حسابشو ندارم. روغن زیتون حدودا ماهی یک لیتر. البته من سرخ نمیکنم چیزی رو. یه سری روغن های دیگه هم البته استفاده میکنم. ولی مصرف اصلیم همیناست.

روغن زیتون، کره و روغن زرد برای آشپزی استفاده میکنم. روغن زرد و کره رو حسابشو ندارم. روغن زیتون حدود ...

منم سرخ کردنیم خیلی کمه مگر اینکه مهمون داشته باشم یا مجبور بشم برای بچه‌ها چیزی درست کنم واقعا مصرف روغن پایینه ولی شوهرم همچنان میگه اصراف میکنی 

یعنی مزه روغن کنجد و میفهمن؟ آخه بو و مزه خاصی نداره تو غذا اصلا مشخص نمیشه،البته من خیلی کم قطره چک ...

دقیقا بو و مزه ی خاص داره (البته شرکتی ها رو نمیدونم من از روغن گیری ها میخرم ک جلوی مشتری اینکارو انجام میدن)