2777
2789
عنوان

با این ورزشا صورتتونو تپل کنین!!!!!

23 بازدید | 3 پست
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی از ما بر عکس اینکه دوست داریم بدن لاغر و کشیده داشته باشیم، علاقه زیادی به داشتن صورت پر و گرد داریم. چاقی صورت شاید برای اکثر خانوما از نان شب هم واجب‌تر باشه، چون صورت چاق از نظرشون زیباتره! البته این اشتیاق به داشتن صورت چاق در آقایون هم دیده میشه! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ اگه وقتی که خودتونو تو آینه می‌بینین، آرزو میکنین کاش صورتتون کمی پر تر بود، احتمالا اولین جایی که به فکرتون میرسه مطب دکتره! ❌❌❌❌❌ دکترا هم براتون مجوز افزایش وزن رو صادر میکنن. ولی خواهشا سرتون رو پایین نندازین و برای چاق شدن، صاف به یه مغازه‌ شیرینی فروشی نرین!!!!! ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ چند ورزش بهتون آموزش میدیم تا از داشتن صورتی پر، بدون هزینه و راحت لذت ببرین: ابتدا انگشت تونو داخل دهان قرار بدین و با لب ها به انگشت تون فشار وارد کنین. بعد با فشار انگشت خودتونو بمکین و سپس رها کنین.این حرکت رو ۱۰ الی ۱۵ بار انجام بدین. در تمرین بعد لبهاهاتونو به هم فشار بدین و سعی کنین لبخند بزنین بدون اینکه دندوناتون مشخص بشه. این تمرین رو ۱۰ بار تکرار کنین. در آخر هم دو انگشت اشاره و وسط رو روی لپ تون قرار داده و به آرامی ماساژ بدین که گردش خون در این قسمت افزایش پیدا کنه. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 بعد از انجام این تمرینات بعد از دو هفته کاملا تغییرات رو حس میکنین. یادتون باشه حتما در روز ۸ لیوان آب بخورین تا به زیبایی صورتتون کمک کنه. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 https://t elegram.me/joinchat/BgxTSkD5DNqjJ2Bodljzmg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱