2821
2789

اینستاگرام و کلا فضای مجازی منو غمگین کرده.قبلا شاد و راضی بودم از همین زندگی ساده م ولی الآن توقعم از زندگی خیلی بالا رفته.

اینستا پر شده از بلاگرهای پولدار و آدمایی که موفقیت هاشونو به رخ همه میکشن.همه خوشگل همه خوش هیکل،همه مهاجرت کرده،همه پولدار.

استوری ها و پست هاشونو که میبینم عصبانی و ناراحت میشم.سطح دغدغه شون در حد روتین پوستی و مسافرت به کشورهای مختلف و رفتن به رستوران های گرون و خریدن از فلان برند و این جور چیزاست.

ناخودآگاه خودمو باهاشون مقایسه میکنم و میبینم که من کلا تاابد همچین شرایطی برام پیش نمیاد.حس میکنم زندگی نمیکنم و اونا دارن زندگی میکنن.

ما که پول نداریم یه سفر به شهرهای داخل کشور بریم.مسافرت های اونا رو میبینم میرن کشورهای مختلف و همش از خریدها و فروشگاه رفتن هاشون و رفتن به مکان های تفریحی پست و استوری میذارن حرصم در میاد واقعا.انگار پول مفت دارن.آخه چرا ما نمیتونیم.

مجازی رو من تاثیر بدی گذاشت.

قبلا کوچیکترین چیزا برام دلخوشی بود.مثلا همین شمال رفتن یا یه کیک پختن تو خونه و آشپزی راضیم میکرد.

ولی الآن دیگه از هیچی لذت نمی برم.

شما چطور؟نظرتون چیه؟

اینستاگرام تاثیری رو روحیه تون گذاشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش بیا یه سر به تاپیکای نی نی سایت بزن که قشنگ بشوره ببره 😃

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خیلی ساده....اینیستاگرام مدتی هست گذاشتم کنار ودیگه نگاه نمی‌کنم  اینطوری خیلی راحت تره....

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

آره دقیقااااا حال من بچه ی کوچیک دارم 

همش میبینم اونا با بچه کوچیک کار میکنن در امد دارن 

هی احساس عذاب وجدان دارم حس عقب موندن ، و خیلییییی احساسای بد راجع به خودم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 

ادم ها فقط لحظه های خوششون رو پست میکنن و اینکه اونا اکثرا پکیج فروشن دنبال گول زدن ادم ها هستند تا بگن بیا پکیج بخر تا تو هم مثل من پولدار بشی

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

من پاک کردم،راحت شدم...مسخره شده دیگه فقط چشم وهم چشمی و ریا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من یه تایم کوتاه داشتم که بعدش فیل تر شد منم باز نکردم ، به نظرم خیلی وقتگیر هست ولی آخرش چیز به در بخور ازش در نمیاد 

همین نی نی سایت خیلی بیشتر کمک کننده بوده با اینکه اینجام سطحش پایینه 

دخترم هم کلا پاک کرد با اینکه اون خودش ایران نیست و زندگی خوبی داره ، ولی میگه مزخرفه

به نظر من سمی تر از اینستا همین نی نی سایته

باز حداقل میدونیم اینستا دروغه

اما نی نی سایت دقیقا خود واقعی ادماست

خیانت حسادت خودخواهی و لجبازی

و نمایش زندگیایی که حتی تو جم تی وی هم قفله

به نظر من سوشال مدیا کلا باعث عقب موندگی و افسردگی میشه