2777
2789
مشکل خاصی ندارم ولی توی این یک سال باردار نشدم! بخاطر سنم یکم میترسم آن هم بخاطر سلامت بچه، البته در ...

به سن نیست عشقم. سه ماه صبر کن. برو تاپیک درمان ناباروری من رو بخون . اگه همه رو انجام دادی عالی. اگه نه ، نسخه بعد از پاکسازی بعلاوه نسخه بارداری و اون ترکیب رو تا سه ماه انجام بده تا طبعت حسابی گرم سه و بعد بی هیچ نگرانی باردار شو. بچه رو بسپار به امام زمان. خودشون برات دعا می کنن

عزیزدلم هرکسی نظری داره، شما هم نظر  خودتون رو گفتید و این دوستمون هم نظرشون رو من از شما ممنون ...

من بازم ازتون عذر خواهی میکنم. اصلا و ابدا دلم نمیخواد دل کسی رو بشکنم.فکر کردم بارداری دومتونه ولی چون اولی هست واقعا حق دارین تلاش کنین برای مادر شدن

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون شما به مدت چهل شب قبل از خواب با روغن سیاهدانه کمر شکم رحم و تخمدانها رو مالش بده و یک روز درمیان صبح ها ناشتا همون قسمت هارو بادکش کن البته بادکش رو از دوسه رو قبل و هین پریود نباید انجام داد ولی روغن مالی در پریودی خیلی هم خوبه 

و اگه مشکل پرولاکتین بالا نداری شبها قبل از خواب دمنوش مریم گلی رازیانه پرسیاوشان تخم هویج و پنج انگشت هرکدوم به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید و بجوشانید با شعله کم با عسل میل کنید 

و

همسرتون 

معجون تقویت اسپرم 

ماهی سمنقور چهار یا پنج عدد حتما سر و دم داشته باشد به صورت خشک شده از عطاری تهیه کنید جنسینگ و خرنوب هرکدام۸۰ گرم هفت مغز شامل کنجد پسته گردو فندق و بادام زمینی درختی و هندی همه خام باشد هرکدام ۱۰۰یا ۱۵۰گرم همه مواد را آسیاب کرده با یک کیلو عسل مخلوط کنید و شب قبل از خواب و صبح ناشتا آقا میل کنند تا چهل روز هر بار یک قاشق غذاخوری 

برو اول تاپیک درمان ناباروری من رو بخون و به ترتیب که میگم انجام بده پرهیز پاکسازی یکماه بعد از پاکس ...

من عفونت ادرار دارم و اینکه یبوستم داره یک بار قبلا رفتم سونو گفتن افتادگی رحم دارم ایا ممکن قضیه باعث ناباروری بشه اما اصلا علائمی ک برا افتادگی رحم زخم نمیدونم چی ندارم فقط یبوست دارم عفونت ادراری ک دکترم دارو داده 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من عفونت ادرار دارم و اینکه یبوستم داره یک بار قبلا رفتم سونو گفتن افتادگی رحم دارم ایا ممکن قضیه با ...

یبوست خودش نشونه سردی و عفونت از ضعف سیستم ایمنی و سودای بالاست که همش از عوامل ناباروریه

ببخشید شاید نظرم ی مقداری ناراحت کننده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.ولی لطفا همچین ظلمی در حق اون بچه نکن ...

بچه از نظر هوشی هم متاسفانه ب مشکل برمیخوره الان بخاطره این تعرفه افزایش جمعیت اون روز رفته بودم بهداشت نوشته بودن باردارای بعد از ۴۵سالگی من موندم اینا ب کجا دارن میرن

عزیزم ما توی فامیل داشتیم ک در سن بالاتر از شما هم باردار شدن و بچشون هم بسیار باهوش و سالم و زیباس

حتما تحت نظر یه دکتر خوب برید

دکتر مهنوش امیری رو اینستا سرچ کنید کارشون فوق العاده س

ایشالا شما هم طعم شیرین مادرشدن رو میچشید

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱
بچه از نظر هوشی هم متاسفانه ب مشکل برمیخوره الان بخاطره این تعرفه افزایش جمعیت اون روز رفته بودم بهد ...

عزیزم بچه به هر دلیلی میتونه هوشش پایین باشه!ژنتیک بیشتر تاثیر داره در هوش بچه و البته سبک زندگی آدم ها

یبوست خودش نشونه سردی و عفونت از ضعف سیستم ایمنی و سودای بالاست که همش از عوامل ناباروریه

پس باید عفونت رفع کنم چون عفونت ادرار دارم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس باید عفونت رفع کنم چون عفونت ادرار دارم 

عفونت رو رفع کنید. بعد برید تاپیک درمان ناباروری من. همه عالی. ولی اگه مقدور نبود فقط نسخه بعد پاکسازی و نسخه و ترکیب بارداری. انشاالله عاااالی میشید

عفونت رو رفع کنید. بعد برید تاپیک درمان ناباروری من. همه عالی. ولی اگه مقدور نبود فقط نسخه بعد پاکسا ...

من هنوز مجردم اما این تاپیکا خوندم اصلا شکه شدم نکنه این باشه