2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گشنه‌اش بشه بداخلاق میشه😅

بعضی وقتا بدون فکر حرف میزنم بعدش هم پشیمون میشم🥲

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خودم زود عصبی میشم داد میزنم

شوهرم از همه دنبال نقطه ضعف میگرده که تحقیر کنه.

این رفتار جفتمون خیلی تو زندگیمون چالش ایجاد کرد.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهرم انقد اخلاق خوب داره اینا توش گمه یکی اینکه توقع داره دم به دیقه بریم خونه مامانش یکیم اینکه ایراد گیر مثل مامانش فقط با درجه کمتر مثلا یه غذارو نخورده‌میگه این چیه چرا اینجوری درست کردی بعد یه عالمه میخوره میگه خوشمزست اخلاق گند خودمم اینه که کینه ایم‌و یکم لجبازم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اگه اعصبانی شد حرف نمیزنه🥴😖هرچیم بگی جواب نمیده خیلیم ریلکس رفتارمیکنه انگاروجود نداری😤😤😤😤

خودمم خواهرم میگه توهم ک هرلحظه چشمات پراشکه.ولی بنظرخودم باکسی گرم نمیشم ویکی یه قدم فاصله بگیره من سه قدم فاصله میگیرم چون فک میکنم دوس نداره بامن درارتباط باشه ک همیشه هم برعکسه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اخلاق گند شوهرم اینه ک اصلا نه تو خلوت نه تو جمع محبت نمیکنه و خودم اینکه اگ از چیزی ناراحت بشم نمیتونم خوددار باشم تو جمع ناراحتیمو بروز میدم

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

شوهرم بشدت بددهن و عصبی 

خودم هم به چشمم ادم خوب وجودنداره ی حس تحمل کردن زوری دیگران ...خیلی بدبینم نسبت ب ادمها ،ن محبتشون ب دلم میشینه و نه تعریف و تمجید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....