2777
2789
عنوان

همههههه پسرا دنبالمن

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 109 پست
گوشه گوشه یه کنار نشستم  صدامم در نمیاد  آخه من میگم آزارم به کسی نرسیده چرا آزارم میدن ...

شاید فکر میکنن خودتو میگیری یا خشکی 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا به خودت بیا 

دلیل اینکه میخای ازدواج کنی اینه که یکی بت محبت کنه دوستت داشته باشه چون از نظر خودت زشتی مطمعن باش با این اعتماد ب نفسی که داری زندگی زناشوییت قشنگ نمیشه باید رو خودت کار کنی دختر فقط کافیه خودتو دوست داشته باشی دیگه به شوهر فکر نمیکنی نظر بقیه هم برات مهم نیست چه اهمیتی داره اخه چارتا اسکل که ملاکشون قشنگیه نگات کنن؟ 

ببین تو هرجوری باشی یه چیزی میگن 

واقعا عصابم خورد میشه همجنسم انقدر ضعیفه محتاج نگاه کردن یه پسره این همه ضعیف بودی هرجور خاستن بت نگاه کردن و خانوادت هرجور خاستن بهت گفتن بنظرت وقتش نیست قوی بشی؟

لطفا به خودت بیا  دلیل اینکه میخای ازدواج کنی اینه که یکی بت محبت کنه دوستت داشته باشه چون از ...

ممنون 

حرفات برام یه تلنگر بود   

می دونم شخصیت ضعیفی دارم 

خدا کنه بتونم قوی بشم 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
ممنون  حرفات برام یه تلنگر بود     می دونم شخصیت ضعیفی دارم  خدا کنه بتونم ق ...

تو میتونی مطمعن باش. راستش لیاقتت خیلی بیشتر ازین حرفاعه خیلی قلب مهربونی داری منتها خودت الان نمیدونی ادمایی که دورتن اشتباهن و باعث شدن طرز فکرت اینجوری باشه سعی کن ازین به بعد یه تغییری تو خودت و زندگیت ایجاد کنی دوست ندارم شوهر کنی مثل اینایی که میان میگن بدبختم بیای توام بگی مشاوره خیلی بهت کمک میکنه اعتماد به نفست درست شه اونم نرفتی کتابای اعتماد به نفسو بخون حتما دوستم امیدوارم موفق بشی