2777
2789
عنوان

سند خونه کمک🚫

97 بازدید | 11 پست

سلام دو دونگ خونه وقتی بنام خانوم باشه مرد میتونه اونو بفروشه؟یعنی بتونه با کلک بفروشه سند رو هم برد با خودش

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

نه نمیتونه مال غیر بفروشه 

اگرم فروخت شما میتونی ادعا کنی و برای سند ب نام مشتری زدن نری تا معامله فسخ شه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رسمی به اسمت باشه سندجداداشته باشی نه نمیتونه 

سند منم برد میتونه اونو پاره کنه؟ یعنی تو سیستم ثبته؟

میشه کلاه برداری کارش بعدا میتونی شکایت کنی چون تا امضای آخر و نزنی تو بنگاه برا فروشش قبول نیس  ...

ای خدا

معمولاتوسیستم ثبت میشه کی به اسمت زده بود؟؟؟میتونه وکالت تنظیم کنه ماله توروهم بفروشه 

بدون امضام ؟پارسال بود زد 

میشه کلاه برداری کارش بعدا میتونی شکایت کنی چون تا امضای آخر و نزنی تو بنگاه برا فروشش قبول نیس  ...

سلام خوبی عزیزم شرمنده میگم قولنامه اماده کرده برای فروش ماهم میخواییم بفروشیم مگه بیا قولنامه رو امضا کن . حالا سوالم اینه بعد امضای قولنامه اگه تو ثبت امضا نزنم فروش نمیره؟اخه شوهرم یه قول هایی داده میگه بعد قولنامه میکنم و قبل ثبت . اگه نکردم تو تو ثبت امضا نزن . میترسم بعد امضا قولنامه دستم بجایی بند نشه؟؟؟

سلام خوبی عزیزم شرمنده میگم قولنامه اماده کرده برای فروش ماهم میخواییم بفروشیم مگه بیا قولنامه رو ام ...

والا نمیدونم ولی ب نظرم با شک کاری نکن خب چرا الان قولی ک داده انجام نمیده ک بعدش راحت امضا کنی 

همه چی ب وقتش درست میشه