2777
2789
برعکس همسرمن وای باورت نمیشه هیچ سال هیچی نمیخرید خب؟ ی هقته قبل مثلا دستبند گرفته بود یا گوشی نم ...

بگو وای می‌ایستاد روز زن میدادی من از قبل همش میگم منتظر کادو ت خستم خخ

برعکس همسرمن وای باورت نمیشه هیچ سال هیچی نمیخرید خب؟ ی هقته قبل مثلا دستبند گرفته بود یا گوشی نم ...

خب اون بی مناسبت برات خریده 

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو جلوش به یکی زنگ بزن بگو دوست داری گوشی گیرت بیاد که بشنوه

ی بار عصبانی بود که چرا زنگ میزنم در دسترس نیستی گفتم مشکل از گوشیمه😐😂👍🏻یکی دوبار الکی بگم گوشیم هنگ می‌کنه شاید بخره🤔😂اخه گوشیمو دوساله دارم بعد آبجیمم گیر داده بده من 🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ولی روز زن دریغ از ی تبریک خخ

عیبی نداره حالا تو ب شوخی ب روش بیار😂😂