2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندین؟؟

161 بازدید | 21 پست

وای دلم ی رمان قشنگ میخاد که آبکی نباشه.. کسی هست معرفی کنه؟

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

قطعا رمان دلواپس توام ماهی چند بار میخونم اصلا هم تکراری نمیشه

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا رمان دلواپس توام ماهی چند بار میخونم اصلا هم تکراری نمیشه

فکر کنم خوندمش. غمگین بود؟

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
فکر کنم خوندمش. غمگین بود؟

نه

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
اینا پی دی افشونم هست دانلود کنم بخونم

به احتمال زیاد هست

اما ورق زدن کتاب و دیدن عکس هاش خالی از لطف نیست مخصوصا اگر نسخه های قدیمی شو پیدا کنی

کتابخانه های زیادی دارن که میتونی امانت بگیری بعضی کتابفروشی ها هم امانت میدن

وطن ای مادر غمدیده ام.......