2777
2789

بچها شوهرم یه روانیه بد دله که به هر چیزی گیر میده همیشع 

اینکه به عالم و ادم شک داره وهر چند وقت این رفتارش به وجود میاد

مثلا چرا با فلانی صحبت کردی رفتی سر کوچه اس بده برگشتی هم اس بده یا مهمونی بگیرم میگه چرا فلان دوستت که من نشناختم دعوت کردی حتما حالا که دوستت اومده مهمونیت تو قبلا باهاش صد جا رفتی من نفهمیدم یا مثلا چرا 

از یه مرد فلان چیزن خریدی…..ازین حرفا که دقیقا دیشب اینارو بهم گفت و برای بار صدم زد تو گوشم‌محکم و تازه با پا تو شکمم که باردارم😓😓😓

اللان نگید چرا بارداری ازش چون قسمتم بود و الان کاری نمیتونم بکنم فقط بگیذ با این وضعم برم از خونه تا نیومده؟اگه برم دیگه هرگز برنمیگردم یعنی خونوادم نمیزارن که برگردم پیش این حیووون 

من حالم خوبه کتک دیشب جوری نبود که مشخص باشه ییا دیده شه ولی به شدت روانم و بهم ریخته. 😭😭😭😭😭یه بچه دیگم دارم که دومی تو راهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیییی واقعا متاسفم اگر نمی خوای برگردی به بزرگ شدن بچه هات فکر کردی از پسشون برمیایی 

اره اخه بعد ۱۰سال بدتر شده حتی و خاک دوعالک تو سرم که بچه دار شدم یعنی دست من نبود شوهرم مشکل اسپرم داشت و اصصلا فک نمیکردیم بچه دارشیم و میخواستم جدا شم که دیدم حاملم 

مرتیکه پارانویا داره ببرش دکتر قرص بده اگه نمیاد خودت برو دکتر ببین چی میگه .اگه ی مدت بری قهر ولی برگردی خوبه .اگه ن تو همون خونه بهش بی محلی کن .کاراشو انجام بده ولی خیلی سرد باش باهاش

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خودت بری تکلیف این دو تا طفل معصوم‌چیه؟ شما خسته شدی تحمل نداری پس چطور دو تا بچه باید تنهایی این هم ...

الان با رفتارای شوهرم بچم همش اذیت میشه و از دل و‌جونش عذاب مکشه که جلو چشممش باباش با من این رفتارو میکنه

اره اخه بعد ۱۰سال بدتر شده حتی و خاک دوعالک تو سرم که بچه دار شدم یعنی دست من نبود شوهرم مشکل اسپرم ...

مشکل اسپرمش چی بود عزیزم شوهرمن تعداد اسپرمش کمه ممکنه بارداربشم؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره اخه بعد ۱۰سال بدتر شده حتی و خاک دوعالک تو سرم که بچه دار شدم یعنی دست من نبود شوهرم مشکل اسپرم ...

خب الان هم که بارداری طلاقت نمیدن

اما اول با خانواده آت صحبت کن ببین پشتت هستن میتونن تامینت کنن اصلا خودت سرمایه ای داری 

مرتیکه پارانویا داره ببرش دکتر قرص بده اگه نمیاد خودت برو دکتر ببین چی میگه .اگه ی مدت بری قهر ولی ب ...

خوب چرا بابد بمونم این کارو کردم و خیلی سرد بودم ولی منو از همههههه جی محروم میکنه بیرون رفتن حتی واسه مار کوچیک چون بهش بی محلی میکنم و کلا نمیزاره زندگی کنم 

الان با رفتارای شوهرم بچم همش اذیت میشه و از دل و‌جونش عذاب مکشه که جلو چشممش باباش با من این رفتارو ...

میدونم شرایطتت خیلی خیلی بده اما تو بری بعد تو این بلاها رو سر بچه هات میاره😔