2777
2789
خب اگه بیماری ناشناخته ست که اگه اقدام کنید که دوباره همون مشکل براتون میش میاد.  ببین من دکتر ...

بیماری نا شناخته اس و درمانی نداره اما روی همه بچه ها تاثیر نمیزاره مادر خودم ۸ بار باردار شد و فقط من سالم بودم و موندم ۷ تا بچه از دست داد مادرم

و اینکه از روی خون ما میخوان برای این بیماری درمان پیدا کنن عین کرونا که یکی دوسال جون مردم رو گرفت تا واکسنش بیاد برای ما هم میخوان خون بگیرن و درمان پیدا کنن تو بلژیک و وقتی جنین تازه تشکیل شده بهش تزریق کنن که دیگه بیمار نشه

ما تخمک یل اسپرم اهدایی بگیریم هم بازم باید آزمایش ژنتیک رو بدیم چون این بیماری هم من هم همسرم داریم بازم ۵۰ ۵۰ میشع ممکنه بچه بیمار باشه

تا الان ۷۰ ۸۰ میلیون خرج کردم خدا آخرش رو به خیر کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا خودش کمکت کنه فقط یه سوال مگه بیماریتون چیه که ناشناخته شده است هیچ کی نداره

این بیماری خواهر برادر خودم داشتن و فوت کردن ولی اون زمان علم پیشرفت نکرده بود نمیدونستن اسم بیماری چیه 

الان دوساله شناخته شده این بیماری اسمش سندروم کایا برکت هست ولی چون تازه شناخته شده درمانی نداره فعلا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
این بیماری خواهر برادر خودم داشتن و فوت کردن ولی اون زمان علم پیشرفت نکرده بود نمیدونستن اسم بیماری ...

خب اینجوری باید به فکر تخمک اهداییم باشید مگه اینکه منتظر بشید نا انشالله درمانش پیدا بشه 

اگه تخمک از خودتون باشه با هزینه های دارو ، سونو، آزمایشات، عمل تخمک کشی ، فریز جنین و انتقال روهم ش ...

من مشهدم ،ولی خب هنوز مراحل آمپول و دارو شروع نکردم،از دوره بعدی باید برم.ببمه هم هستم

بیماری نا شناخته اس و درمانی نداره اما روی همه بچه ها تاثیر نمیزاره مادر خودم ۸ بار باردار شد و فقط ...

ان شاءالله سال دیگه  روز مادر پیام میزارم.

ببینیم جفتمون با داریم یا بچه بغل

ان شاءالله سال دیگه  روز مادر پیام میزارم. ببینیم جفتمون با داریم یا بچه بغل

انشالله به حق همین روز عزیز❤️🌱

از همه سخت تر اینه که بچه سالم و زنده باشه مجبور بشی سقطش کنی حرکت هاشو ببینی تو شکمت حسش کنی بعد ب ...

عزیزم اینطوری نگو تو کار درستی کردی مطمعنم بزودی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت میده

عزیزم اینطوری نگو تو کار درستی کردی مطمعنم بزودی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت میده

نمیدونم به والله امیدم به خودشه😔