2777
2789
عنوان

همسرم میگه خودمون دوتایی بریم مشهد،بدون مامانت اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست

حالا که مامانت گفته قبلش تنهایی برین ناراحت میشه بهتره بگین واسه مادر شوهرت هم بلیط بگیره به عنوان هدیه روز مادر ببرید شون  اینکه میگه واسه اولین بار دو تایی بریم مگه ماه عسل هست یه مسافرت زیارتی هست دیگه

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با همسرته 

سفر بعدی  خانوادگی برین 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

خب چند روز بعد از اونا برین 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ببین اسی خیلی مهمه هوای شوهرتون رو داشته باشی.

شما فرض کن دوست داره تو هتل دو تغییر تنها باشید و راحت باشید،اگر شخص سومی باشه یکم سخت میشه ها.

اگر مادرتون با کس دیگه ای میاد که تو هتل کلا یه واحد جدا بگیرن باز یه چیزی و البته برای بیرون رفتن و پارک و حرم و...چون سفر اول هست جوری باش که به خودت و شوهرت خوش بگذره و خاطره بشه.حالا فکر کن هر جا می‌رسد حتما باید با نفر سومی تنظیم کنید.اگر میتونید تنظیم کنید و مثلاً مادر برن حرم و شما دو نفره برید بیرون.اگر نمیشه که به قول دوستان مادر همراهشان کس دیگری بیاد که با ایشون باشه و شوهرتون احساس بدی نسبت به مادر پیدا نکنه.

فکرکن بجامادرت مادرشوهرت میخاست بیادسفردوتاییتون.اونوقت نظرت چی بود.تاپیکای زیادی هست که خانماگفتن میخاستم برم سفرزیارتی یایه مسافرت دیگه ولی چون مادرشوهرم میادباشوهرم دعواکردم ونمیرم.خب اینم همونطوره دیگه

مامانم خودش تنها نمیخواد بیاد کلا خانوادگی با بابام و...

خب پس تنها نیستن دیگه

به نظرم بهتره دوتایی برید وگرنه ممکنه بعدا شوهرت تلافی شو با مادرش در بیاره 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من درکت میکنم،من بودم قید مشهد و میزدم ،میگفتم بیا دوتایی بریم یه شهر دیگه مسافرت

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه