2777
2789
عنوان

همسرم میگه خودمون دوتایی بریم مشهد،بدون مامانت اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه بلیط بگیرم برن اونا ولی مامانم بعید میدونم بره

مادرتون تله کنترلگری داره و خیلی بده. حواست باشه به مشکل میخورید اگه نتونی کنترل کنی. بعد شما چرا هنوز اکی نشده گفته‌‌‌ . میذاشتی بلیط میخرید میگفتی داریم میریم یهویی شد. نباید جواب پس بدی که

مادرتون تله کنترلگری داره و خیلی بده. حواست باشه به مشکل میخورید اگه نتونی کنترل کنی. بعد شما چرا هن ...

چطور باید کنترل کنم؟

مامانم خیلی رو اینکه من چند روز چند روز خونه مادرشوهرم برم  حساسه.....منم خیلی وقتا نمیگم بهش خیلی وقتا دروغ میگم....خسته شدم‌.....شوهرمم خیلی حساسه که کلامی از خونمون جایی گفته نشه و کسی سر از کار زندگیمون درنیاره حتی کوچکترین و ریز ترین چیزا......من واقعا گیر کردم

چطور باید کنترل کنم؟ مامانم خیلی رو اینکه من چند روز چند روز خونه مادرشوهرم برم  حساسه.....منم ...

حق داری عزیزدلم. درکت میکنم. اولا یه بار جدی باهاش حرف بزن. حالا من نمیدونم مامان شما هم اهل هر روز زنگ زدن هست یا نه. یکی دوبار که زنگ زد سفت بگو جانم مامان کار واجب داری بگو وگرنه الان درگیرم. کم کم باید سفت وایسی شده یکم بهشون برمیخوره. شوهرت کاملا حق داره. زندگی شماست. میخواد حریم خصوصیش حفظ شه. با مادرت چند بار حرف بزن دوستانه محکم. بگو رفتیم پیش مشاور دعوامون کرد حتی. بذار دلگیر شه ازتون نهایت. چیزی میپرسه بپیچون. چند بار جواب نده بگو خواب بودم گوشیم سایلنت بود جانم کار واجبی داشتی. اگه گفت نه بگو زنگ میزنم بعد ۲-۳ روززنگ نزن

مادرتون تله کنترلگری داره و خیلی بده. حواست باشه به مشکل میخورید اگه نتونی کنترل کنی. بعد شما چرا هن ...

من نگفتم میخواییم بریم.....مامانم این چند وقته گفته باهم‌بریم مشهد، حالا الان شوهرم میگه خودمون دوتا بریم

حق داری عزیزدلم. درکت میکنم. اولا یه بار جدی باهاش حرف بزن. حالا من نمیدونم مامان شما هم اهل هر روز ...

من در روز ۲ بار با مامانم حرف میزنم.....خودم اشتباه کردم اینجوری عادت دادم از اول.....مامانم خیلی به شدت وابستست.....بعد خیلی به شدت استرسی....اگه جواب ندم دور از جون اونور خط سکته میکنه....ک چی شده جواب نمیده به شوهرم زنگ میزنه