2777
2789
عنوان

کادوی همسر بیخیالم چیه یعنی😅

710 بازدید | 21 پست

همسرم خیلی مهربونه خیلی دوسم داره ولی من هنوز بعد یه مدت و اشنایی چند وقت ازدواج متوجه نشدم خسیس یا بیخیال بسکه کادو ارزون خریده😅😂امسال اولین سالیه که واقعنی خانمشم و بعید کادو روز زن بده باورتون نشه استرس دارم یعنی ممکنه جوراب شلواری جورابی چیزی بگیره😂😂😂؟

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

ی شاخه گل ام گرف گرف بابا مهم نیته عزیزم مادیات مهم نیس ک 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
ی شاخه گل ام گرف گرف بابا مهم نیته عزیزم مادیات مهم نیس ک 

اره گلم ولی چکار کنم دلم کادو هم میخواد😅😅ولی زیاد اهلش نیست😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم ولی چکار کنم دلم کادو هم میخواد😅😅ولی زیاد اهلش نیست😂

من ک میدونم کلا امسال خبری ع کادو نیس البته دستش یکم خالیه داریم خونه میگیریم چیزی نمیگم بهش 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
من ک میدونم کلا امسال خبری ع کادو نیس البته دستش یکم خالیه داریم خونه میگیریم چیزی نمیگم بهش 

وای عزیزم خونه مهمتره انشاالله دلتون شاد باشه و لبتون خندان منم خب سال اوله یه کمی دلم میخواد بهم توجه کنه😅

بعضی از مردا چون برای خودشون این مناسبتها مهم نیست دنبال هدیه اینهانیستن میگن داریم میریم سرکارو‌زحمت میکشیم دیگه این یعنی دوستت دارم و امکانش هم هست هدیه ارزون بخرن با خوشرویی قبول کن همین که به یادت بوده بازم خیلیه 

بعضی از مردا چون برای خودشون این مناسبتها مهم نیست دنبال هدیه اینهانیستن میگن داریم میریم سرکارو‌زحم ...

ممنون عزیزم مهربونم از راهنماییت چشم قشنگم شما کاملا درست میگین 😘