جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چون من حساسیت دارم میپرسم. یعنی آلودگیش کمه یا اصلا آلودگی نداره؟
من چشمی میبینم تمیزه
نمیشه اصلا آلودگی نداشته باشه به هرحال با اینهمه ماشین وکارخونه
ولی درصدش کمه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه ما تو مشهد تو این فصل هوای پاک تقریبا هیچ روزی نداریم . اما یک ماه پیش یک سفر اومدم کاشان از هوا ...
اره اینجا خداروشکر در این حد نیست
توی زمستون چندبار فقط پیش میاد که الودگی زیاد بشه وتعطیل بشن بچه ها اونم بخاطر کارخونه هاهست
مشهد خب خیلی شلوغتره الوده ترهم میشه