2777
2789
عنوان

توروخدا مواظب خریداتون باشید که روش به انگلیسی چی نوشته!😐😐😵😨

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
من دیشب ی روسری گذاشتم اشعار حافظ بود چند نفر گفتن روت میشه سرت کتی منم رفتم عوض کردم با اینکه چیز بدی نبود
خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رو خیلی از تیشرت های دخترونه پسرونه و جوون پسند نوشته ها سکسی یا همجنس بازی وجود داره یه سری هم اصطلاحات هست که افراد معمولا دیر متوجه معنیش میشن منم سعی میکنم نوشته لاتین نباشه رو لباس یا لااقل معنیش را بدونم
آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
منم قبلش حتما معنیش رو پیدا میکنم بعد میخرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها جدا از این نوشته هایی که واقعا معنی بد دارن، خیلیاشون به خاطر اشتباه ترجمه هستند. کلا چینیا خیلی خرن تو ترجمه حتی تو سطح کلان سوتی های عجیب غریب زیاد دارن. لباسا هم که 90 درصد چینین این چیزی که نیکا دل گفت منو یاد سه تا میمون عاقل انداخت. می گه بد نگو بد نبین بد نشنو. یه چیزی تو مایه های گفتار نیک کردار نیک پندار نیک. اما جالبه برام بدونم چطوری ربطش دادن به فلسطین. چون فکر نمی کنم هیچ جای دنیا انقد علنی موضع خصمانه بگیره نسبت به یه منطقه اشغال شده و در حال جنگ
نیکادل چقد جالب! یعنی در این حد دارن شست و شو مغزیمون میدن به لباس بچه هم رحم نکردن؟؟
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)