2777
2789
عنوان

ویزیت پزشک عمومی هر کسی لازم داره

403 بازدید | 12 پست

من پزشک عمومی هستم 

مبلغ ویزیت عمومی ۹۰ تومن هست 

برای  رعایت حال مردم عزیزم در این وضعیت سخت اقتصادی ویزیتم رو ۳۰ تومن گذاشتم هر کسی ویزیت میخواد پیام بده 

هر کسی ۳۰ هم نداره رایگان ویزیت میکنم 

منتها فقط اینستاگرامdr.healthcheckup چون نی نی سایت ایراد میگیره

سلام صبح بخیر.شما حقوقتون چقدره ؟

باور نکن 

شماره کد پزشکی ک زده تو پیج برای کسی دیگس من میدارم تو کامنت بعدی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتری ک با این کد هست👇

اینم استارتره👇

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بنظرم برای درآمد یکجور دیگه تلاش کن نه اینجور با کد یکنفره دیگه،! 

پزشکامون اگر بخوان تو سایت مداوا کنن کلا رایگان کار میکنن

بنظرم برای درآمد یکجور دیگه تلاش کن نه اینجور با کد یکنفره دیگه،!  پزشکامون اگر بخوان تو سایت ...

عزیزم از کجا فهمیدید استارتر این پزشکه نیس ؟

آخه عکس پروفایل اینستاش با عکسی که با کد نظام پزشکیش زدید شبیهه

عزیزم از کجا فهمیدید استارتر این پزشکه نیس ؟ آخه عکس پروفایل اینستاش با عکسی که با کد نظام پزشکیش ز ...

بنظرم پزشک نمیاد اینجا اینجور کسب درآمد کنه بازم هرکسی صلاح خودشو بیشتر می‌دونه 

حتی تو پیج اسمشو نزده 

عزیزم از کجا فهمیدید استارتر این پزشکه نیس ؟ آخه عکس پروفایل اینستاش با عکسی که با کد نظام پزشکیش ز ...

کلا دکتر ساینا این قدر پزشک داره همشونم قابل اعتماد هستند

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

دقیقا فقط شما یک نفر متوجه شدید چقدر این مردم واقعا تهمت زن و بی نزاکت هستند