2777
2789

اشتباهات علم پزشکی!

تاریخ نامه رو نگاه کنید

۲۵ آذر ۱۴۰۲

اگر باردار هستید و تهوع دارید، دیگه اندانسترون (دمیترون) مصرف نکنید.

همیشه گفتم علم پزشکی درست مطلق نیست!

با تجربه پیشرفت میکنه...

پس تک تک توصیه هاش آیه ی قرآن نیست😉

واسه تهوع بارداری چیکار باید کرد؟

عین اکثر راهکارها صبر🥲

اشتباهات علم پزشکی! تاریخ نامه رو نگاه کنید ۲۵ آذر ۱۴۰۲ اگر باردار هستید و تهوع دارید، دیگه ...

من هیچ قرصی نخوردم تحمل کردم خوب شدم فقط ماه دوم و حالت تهوع داشتم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص براتهوع بارداری تجویزنمیشه  این قرص براتهوعهست امانه باردارا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

احتمال چی میشه توضیح بدی

عزیزم. احتمال عوارض جنینی. مث بعضی قرص ها ک میگن سعی کنید نخورد. تا همین حالا هم تجویز میشد. منم تو بارداری هام خوردم. اگه خوردین نگران نباشید. از این ب بعد نخورید.

فقط گذاشتم نامه رو ک اطلاع رسانی کنم. حواسم نبود شاید بعضیا استرس بگیرن. 

اثرات اندانسترون الان شناخته نشده، تو گوگل یه سرچ بزن، نوشته عوارضش رو در بارداری... با این وجود ...

ممنون عزیزم. آره شاید هم. منم جایی دیدم گفتم اطلاع رسانی کنم.