2777
2789
سلااااام.اگه بدم بیرون واسم بریزن آهنگای خیلی خز و قدیمی میریزن چندبار پیش اومده . حالا میخوام دانلود کنم آهنگای جدید شاد که واسه بزن و برقص عالی باشه مرسی خوشگلا .
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهاب تیام، سامی بیگی، حامد پهلان ، اهنگ های محلی خودتون اگه تهران نیستی !مخصوصا اهنگهای اذری !
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
علی هایپر کی بلده برقصه آریان یاری جاتو خالی کردم قیصر میگم که بدونی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

تو گوگل سرچ کن اهنگ های شاد ارکستری کلی اهنگ برات میاره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من یه اهنگ ارکستری از سایت دانلودگذار دانلود کردم خیلی قشنگه قدیمی هم نیس