2777
2789
عنوان

خانما یه حال عجیبیم نمیدونم چمه ضربان قلبم بالاس

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
چه کردی به خودت ای دوست؟ منم خیلی وقتا اینطوری میشم قبلاً خیلی‌ بیشتر میشد

نمیدونم بخددا پری روز یه شوک عصبیم داشتم نکنه ترکشای اونه 

چیکار میکردی بهتر میشدی

خدایا دستمو بگیر….🖤
 زعفرونو با نبات خوردما بازم ممکنه فشارمو بندازه؟

اره چون هر دو گرمی بودن 

برو یه لیوان آب قند بخور

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخددا پری روز یه شوک عصبیم داشتم نکنه ترکشای اونه  چیکار میکردی بهتر میشدی

والا یه شربتی چیزی می‌خوردم من یبار تو حموم خود به خود سیستم قاطی کردم بعد اون دیگه این حالت ولم نکرد

وای الان میرم

برو ان شاءالله  زود خوب میشید

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
 وای افرین تو حمومم اینطوری میشم

به احتمال زیاد مال همون فشاره من قبلاً خیلییی فشارم پایین بود همیشه بعد الآنم بالا می‌ره😑

توجه کردم دیدم خیلی وقته این حالت زیاد بهم دست نمی‌ده کمتر از قبله