2777
2789
عنوان

همه ميگن برين زير يه سقف درست ميشه

176 بازدید | 17 پست

سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد من يك ساله ك عقدم همسرم مرد خوبيه و دوس داشتنشو حس ميكنم ولي اين وسط با خونوادش زياد رابطم خوب نيس همسرمم تا حدودي وابستس به خونوادش تو حرف هميشه ميگه اولويتم تويي ولي تو عمل ميبينم ك خونوادش براش مهمترن مثلا اگه بخوان بهم تيكه اي بندازن نميذاره ك من جوابشونو بدم ميگه احترام اونارو نگه دار من خودم باهاشون حرف ميزنم تو هيچي نگو

تو اين مدت عقد تو هفته حدودا ٤،٥بار همو ميبينيم بنظرتون بعد عروسي كه رفتيم زير يه سقف از ميزان وابستگيش به اونا كم ميشه و اولويتش من ميشم؟كسي تجربه اي داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تازه بدترم میشن

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

حالا هم که زیر عقد موندی 

اینو شنیدی که میگن یا خود پسره ازدواج می‌کنی ن خونواده اش هم درسته هم غلط 

چون داری با یکی زندگی می‌کنی اما دخالت های اونا هم بی تقصیر نیست 

ولی به هیچ وجه قبول نکن کنارشون زندگی کنی چون هم رابططون خوب نیست هم بدتر میشه همه چی

رابططون در چه حد خوب نیست؟!

حالا هم که زیر عقد موندی  اینو شنیدی که میگن یا خود پسره ازدواج می‌کنی ن خونواده اش هم درسته ه ...

هفته اي يبار ميرم خونشون تا مادرشوهرم دعوت نكنه نميرم وقتي ميرم خونشون با سياست باهام روبوسي ميكنه ولي  ازوناييه ك تيكه ميندازن ولي شوهرم ازم ميخواد ك جوابشو ندم ك ي وقت بي احترامي نشه 

چطور الان که نرفتید زیر یهسقف درست نشده ولی برید زیر بار کلی مسئولیت درست میشه مییشهدبگین همسرتون بچ ...

از اين جهت ك چون تو عقد كمتر همو ميبينيم وابستگيش ب من نسبت ب خونوادش كمتره ولي وقتي چندين سال شبوروزو باهم باشيم تا حدودي فرق ميكنه حالا نميدونم درسته يا غلط

همسرم بچه اوله

در این مورد خواهشا کامل بفرمایید چندتافرزندن فاصله  سنیشون چقدره ودخترهاوپسرهاوچون امکان داره بچه اول یا میتونه لیدروکاپیتان‌باشه و تعیین کننده باشه ویامیتونه شغلی رو براش دست و پاکنن و بکنن وابسته به خودشون . من دیشب با یک خانمی صحبت میکردم مشکل شما رو داشت ولی بچه یکی مونده بهاخر بود . اخری که دختر بود هیچ معمولا بچه اخر یا یکی مونده به اخر میشه توسری خور خانواده اونجا پسر بزرگتر زن گرفته بود رفته بود سال تا سالهم نمیومدبا خانمشرفته اینها هم کاری بهش نداشتن خونه ومغاازه برای شوهر این خانم خریده بودن ولی بنام‌ خودشون بعد جنس ریخته. بودن شب به شب پول و باید دسته میکرد میداد به پدره سه سال بود عقد کرده بودن و ده ماه اخر پسره میگفت اشتی کن تا بریم سر خونمون خیلی بد تر از مال شما من فکر میکنم بود این نوع روابطشما فکرنکن در مورد شما است مشترکه من به شما پیشنهاد میکنم وویسهای دکتر هولاکویی رو گوش کنید حتی وقت هم بگیرید رادیویی در میون بگذارید من که میدونم این رابطه منفیه ولی شما مدرک تحصیلی منو اطلاع دارین ؟ تو اینستا گرام یه رو پوش تنشون میکنن میشن دکتر  یک شربت ۳۱ تومنی زو رفیق پسرم میده ۱۷۸ هزارتومن . پس به هیچکس اعتماد نکنید نکته دوم که الان به فکرم رسید همین خانمی که دیشب من باهاش صحبت کردمه الان بخدا وقت نکردم که همه تاپیک و بخونم ولی  رو ریپلای شما ندشتم و حرفهای شما تو سر تاپیکتون  ولی نکات مشترک زیاد بین شما واون خانمه درسته که طرف شما بچه اوله و طرف اون خانم بچه یکی مونده به اخر  ولی بخاطر مورد اصلی که وابسته به خانوادشه درد. مشترک دارین  باهم اشنا بشین پیشنها دوستی بدین از  تجارب هم استفاده کنید بعد از هم دیگه خیلی میتونید استفاده کنید . ادامه

در این مورد خواهشا کامل بفرمایید چندتافرزندن فاصله  سنیشون چقدره ودخترهاوپسرهاوچون امکان داره ب ...

ببهشی طولانی شد نکته بعدی این که ما یک فانون نانوشته داریم واون اینه که  میگن دختر مال مردمه شما که خانم هستین وقتی انتخاب میشین درگیر یک پکیج هستین یعتی نظر پسر حتی به اندازه مادرش اززش نداره پس پدر شوهر  و مادر شوهر و خواهر یا خواهرشوهرها و حتی برادر شوهر ها هم دخیله اگر وضع مالی پسر هم بد باشه دست دختر و بگیره بره قله اورست هم چون وابسته به خانواده شوهر میشه کاری از دستش بر نمیاد خانمچوان ۱۳ سال پیش مادر من تهمت دزدی زد به زن من دستزن وبچمو گرفتم رفتم‌ تا الان مادرمو ندیدم تو رو خدا فکر نکن ادم بدیم دختر اربابی که طلا تو رست بالشون ریخته بود و تهمت زد دزدی گوشواره ای رو زد که من پیدا کروم‌تو اسباب اثاثیه اش  ۴سال خانمم فوت کرده این ماه سال چهارمش هست بازم نتونستم برم ببینمش این ییک تهمتش هست اون روز که من میتونستم با ۲۰۰ میلیون یه اپارتمان بخرم ۱۰۰ متری یک میلیارد سهم الارث پدریمو که دستش بود و برداشت به من نداد سهم منو با دختر و دامادش یه خونه خریدن میگن قصر ساخته منم به اندازه خودم و بچه هام‌ دارم بچه هایی دارم که نمیتونم روشون قیمت بگذارم یا باید خار میشدم برای مول یا خانوادمو حفظ میکردم و حمایت میکردم مورد شما یا با پول میخرن فرزندشونو یا از طریق تربیت شون وابسته میکنن این که برید زیر یک سقف درست میشه حتما با یک روانشناس خوب که من پیج دارم میتونم معرفی کنم در میون بگذارید اکر مراجعه حضوری میکنید حتما خانم باشه انلاین هم هستن چون من تو اینستا گرام‌ زیاد ارتباط ودوستی دارم بیشتر با اقایون دوست هستم ومحبت دارن تو خیلی از مجمع علمیشون از منم خواستن رفتم .میتونم معرفی کنم گفتم فقط برای مشاوره انلاین تلفنی . یا خودتون اگر کسی رو سراغ دارین . حتما صلاح مشورت کنید نکات دیگم هست که اگر ازتون سوال دارم بفرمایید زودتر به نتیجه میرسید تاپیکهاتونو میخونم اگر نکته ای بود بهتون میگم .سپاس